entry hujung hujung jer..

first of all..setinggi tingi kesyukuran kehadrat illahi yang maseh lagi memberi kekuatan pade diri ini untuk menghabeskan sisa2 dan saki baki kehidupan di atas dunia fana ini...
hah tengok intro tuk entry ni memang aku rase cukup bagos tol le..tak macam entry laen..rase cam terperasan jer kejap...
hokeh aku nak teruskan lagi..
yang seterusnye..nak ucapkan berbanyak banyak banyak terime kaseh yang tidak terhitong banyak nye..kepade korang sume yang mane sudi singgah waloupon tengok sekali imbas je..
yang sudi bace sembunyi sembunyik..
yang sudi komen mengomen..
pas tu yang sudi jadi follower blog cikai yang hentah ape2 ni..
tanpa korang ape la sangat yang ader kat blog ni..

aku pon nak memohon seribu kemaafan pader sape sape yang ader tercalar hati ngan perasaan ngan entry2 aku sebab memang aku ni kekadang jenis sembur menyebur je...
pas tu nak mintak maaf jugak kat insan2 yang mengomen tu kalo aku tak sempat nak lepak2 ngan komen2 kat blog korang..aku akan usahakan yang terbaek le lepas ni..

aku pon same gak cam incik hiro..memang jenis yang tak penah berazam tuk awal2 taon..
hentah pehal..

kalo nak citer pasal suke duke blog nesloo ni..memang tak tercerite le jawabnye..
sebab aku ni blogger yang panas2 lagi ni..
so memang suke jer la citernye..
tak macam blogger2 otai..deorang banyak le citer yer tak,,
da kate otai...tapi nak dikire otai dalam dunia blgo ni kan..
persyaratan die berape lame ek??

pas tu  yang mane selalu dok tanye aku bile nak kapel tu..taon depan aku rase jawapan same jugak kot aku bagi kat korang..so awal2 lagi aku nak mintak maap le ek..kalo tanye pon leh jadi bahan lawak jer..
entry kali ni aku nak tarok gambor aku sekeping..yerla kan..orang kate tak kenal make tak berape nak bekenan yer tak....tapi pandai2 le cari mane satu aku..



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

E.d.Y said...

HAPPY NEW YEAR..;)

awan mendung said...

SELAMAT TAHUN BARU
indahkan blog 2011 korang dengan Favicon
http://akuinisimple.blogspot.com/2010/12/tweak-blog-anda-dengan-favicon.html

Anisa Hang Tuah said...

kirim salam yg hensem tu yee
hehe

JIJI YU said...

bro edy..epy new year gak le..
awan..widget ke aper tu..
anisa..yang mane satu yang hensem tu..

Nur Azila Ismail said...

selamat tahun baru . hee . yg mane 1 tuan empunya blog ye :)

Enh Ear said...

happy new year !!!!!!!!!!

Farah said...

Lama tak menyinggah sini . Sampai tak tahu blog dah tukar colour . Hihi :D

amiYo said...

kemah lah sek dio... :)

amiYo said...

xprase ji..keto mu semat lg...haha

d_LA said...

selamat tahun baru..xde azam baru gak..pakai yg 2010 je..haha

αиιƧ ℓʏαИα said...

selamat menunaikan azam baru :)

cik ieyra said...

bnje neslo

kayuburuk said...

slmt berazam baru jie...
arap pahni jupo la awek sore duo
hk bleh wat mnntu umi tersaye..
kehkehekek..

sek mu jd fazi mn tu jie?
napok mak jeh pom ado..hahaha

h A n Y S said...

happy new year~
btw, nak teka mana 1 ang, ang yg no 3 dari kiri tu kan??
kikiki~
;p

kechixx said...

nak buat masuk bidiyo just pergi utube search bidiyo mana nak masukkan then klik share..klik kat blogger..save..done..

heeeee:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved