akhernya..

ahahahahahha...
aku gelak sambil bukak mulut luas2...
memang takder langsung sifat sopan santon..
petang ni aku rase cam puas ati..
sebab akhernya aku akan join satu ektibiti lagi berpaedah..
sebenarnye plan nak g try maen  gym..
sambil2 usha bro2 yang badan deorang berketol ketol tu..
da macam masukkan batu lam kulit da aku tengok..
tak pon
biasenye aku g joging je...
tapi petang ni kawan aku ajak maen futsal..
jadi
petang ni aku nak maen futsal..

akhernya...
da lame da aku memendam rase dan keinginan ni..
cik nike merah aku pon aku tengok cuci je..
sebab da lame sangat tak beraksi..
my gerl pren...
ketagihan tahap melampau da aku ni...
nway lau sempat malam ni aku hapdet la blog aku ni..
ader entry baru yang aku nak wat..
pas tu ade sorang makcik yagn tag aku..
nanti ini malam lau aku balik umah..
gerenti aku wat..
sabo yer makcik..
yeyeyeyeye..
dapat maen futsal sempena nak masuk tahun baru hijrah...
*memang nak kene ketuk kepale die ni* 

p/s::tenkiyu tu yu admin blog larian..akhernya aku termasok jugak lam list..ahaha....




bukan sekadar omongan kosong

4 comments:

Ummu~Ishak said...

abg ipo saye salu gi men futsal
kdg siap bawak anak bini lagi
meriahhh!

poxjak said...

olos jie..kasut busuk bnga amek wat msk belog..haha

sekuk tawa said...

ummu...meh ajak abag ipar men sakali..
pokjak kasut busuk tu pon...biso ngolek tu jak

chEnta said...

comey eh kasut dio
keney eh sero! merah gitu.
huhu ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved