"Aku nak masuk TV-series"

oleh kerane borink bebeno da aku ni..
join le contest ni..
tambah2 plak aku memang minat lepak kat blog die ni..
cikai2 jer die wat entry..
tapi banyak info terkini sensasi lagi hot..
yang tang hot tu penting..
http://magribmenjelma.blogspot.com
Nyatakan tajuk TV-series yg anda minat. (Dalam da Luar negara)

aku minat lau lam negare ni..citer ghost..lau yang over da see plak aku minat sries of kos prison break..

Kenapa suka TV-series tu?

hentah pehal lak aku suke series tu ek..
lau cite ghost tu..
aku pon tak tau pehal aku tengok jer citer tu aku jadi tergelak terbahak-bahak sampai terkeluar kahak..
series prison break tu plak..
aku layan citer tu sebab die citer kaseh sayang sorang abang kat adek die
dalam brutal2 abang die tu..
lam ati ade taman tu..
muke ganas..
body tough..tapi memang caring rr..
satu lagi abang die tak layan godaan awek2..

Jika diberi peluang, anda di pilih untuk berlakon... TV-series manakah yg anda mahu??

aku nak belakon lam series vampire diaries..sebab awek die lawo bebeno..
*takder yang laen kan asyik2 awek je*

Watak mana yg anda mahu? 
soalan ni nak berbalik kat soalan no berape ni..
lau lam citer vampire diaries tu aku nak watak  vicky tu...sebab die berlakon tak abes pon satu season tapi gaji masyuk gak..
leh belakon tempat len plak...

Dengan siapa anda mahu digandingkan???

dengan dean winchester..abang kepade sam dalam citer supernatural..

Mengapa bersama dia? (watak yg anda pilih di soalan no.5)

sebab die lawak..slumberuk jer..ganazz..
tapi lam ati ade taman..

Anda nk babak yg macam mana??

nak yang drama sebabak macam arwah din bramboi ngan aznil wat dulu..okeh aku gurau..
aku nak babak yang mencabar kewibawaan..macam tembak menembak ke..sembelih mnyembelih ke..
cubit mnyubit ke..
geletek smpai kuar ingos ke..
menggaru sampai tercabut kulit ke..
tarik bulu idong ke..
genyeh lipatan lemak kat perut ke..

Adakah anda rasa TV-series di Malaysia ini setanding dengan luar negara? bandingkan dan beri pendapat anda...

nak kate setanding memang jaoh bebeno le..almklum la industri negare kite bajet beso mane sangat..sebab tu harge gule..minyak..sume naek..sampai kan aku nak beli sikat rambut pon naek jgk harge die..isy2..tapi ader gak series kat negare kite yg bley dpuji skit2..
aku sokong kot filem 2 alam wat da series..
ko sokong tak..ahaha...

 da habes....



bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

Ummu~Ishak said...

layan prison break tak penah full

kalau fahrin ahmad ganti dean cain jadi superman pun ok gak kan? haha

sekuk tawa said...

ahaha ape lal ummu ni..meh ambk kat sini..ader yang full..nape plak masok dean cain tu..ehehe..

Magrib said...

tahniah sbb join contest gua yg x seberapa nie.. gud job... nice one.. gua ada gelak.. hahaha... nice la beb... nice...

Anisa Hang Tuah said...

heh.cm best jee
all the best yeee
:)

CGG said...

heheheh:)

jom jom

Magrib said...

tahniah anda antara pemenang contest aku nak masuk tv series..

sila ke..
http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/pemenang-contest-aku-nak-masuk-tv.html

zmah said...

Tahniah tuan blog...!

sekuk tawa said...

zmah..makaseh2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved