aku amat amat terharu...award dari cik nica..

dok tengah tengok entry pasal award dari adik farrah tetibe mate ni melilau bile  tengok ader komen dari cik nica..
komen die lbeyh kureng camni..
awak dapat award..sile datang hambik..
terpesona ngan terpana aku wat seketika..
walopon award tu die kasi kat sumer blogger tapi da die komen kat entry aku..
aku rase terharu bangat seyh..
pehal le aku ni senang sangat terharu..
mat bunge ke hape..


ape pon wat cik nica manis...
tenkiyu tu yu..
i lab yu..
ni bajet nak kena pelempang ngan abang die ni..
takpon nga pakwe die terus je melekat kat pipi
soli moli yer cik nica..gurau2..
ni ha korang try usha2 tengok blog die..
sedap je bace entry die sambil dengor lagu yang layan2 gitu pas tu rase masyuk2  dari penyanyi mane aku pon tak tau..
rase cam dok kat bawah pokok kelape yang rendang *ade ke pokok kelape rendang*kat atas gunung kinabalu
sambil2 bace entry die..
ni ha link blog die. nak usha2 tu try jadi pengikut die terus..

ni ha award die..elok je gambor awek..
ader soalan lagi..takper aku memang suke orang bertanye..

soalan yang ke pertamenye..
ape pendapat aku tentang cik nica...
aku rase le die ni ade pakai ilmu ilmu ghaib kot.sebabnye die bagi award yang ade perkataan photogenic..dan aku sejujurnye memang tak penah tau ape makne perkataan tu..
muahaha..
tapi takpe cik nica kite menten sweet..
macam aer kelape..

soalan yang keduenye..
ape pendapat anda tentang award ni..
muaaha...disebabkan aku tak paham ape itu photogenic..aku rase award ni ader makne2 tersirat..mueheh..
da macam cikgu bahase melayu da plak..ape pon gambor lam award ni cun..

yang keterakherannye..
5 orang blogger yang ko nak bagi award ni..

lepas aku tengok cik nica teramat pemurah hati sampai sume orang pon die bagi..
aku pon rase cam nak tiru jejak langkah die gak...award ni saye tujukan tuk sume blogger..
bajet masyhor da aku ni..
nak kena cubit ngan opah aku ni...

tamat sudah....
makaseh cik nica ek...



bukan sekadar omongan kosong

5 comments:

nur said...

Taniah dapat award comel tu
ALL IN ONE

norizzati matsuri said...

aiseh..dpt award nah dio..yakk..xkeng xtau photogenic uh???mum sep keng photogenic...hehehe...congrate2

Sarazaqea said...

Apakah rahsia sekuktawa dapat banyak award? ngeee. wink wink

sekuk tawa said...

nur::trimas..award je comey..ehhee...
mekti::muahaha..oghe buwi kito ambik oghe berbudi kito balas balik...
sarazaqea::petuenye jadi la orang yang sentiase rase diri die tue

Nica said...

haha.. bagos2,,..kalau nak rasa dok bwh pkok kelapa lagi, meh singgah lama2 kat blog nca ek.. (org lain la)

kalau sekuktawa dok, nca baling buah nyok! ngehngeh...sambil tertawa pada sekuktawa.. wink wink T_____T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved