satu lagi anugerah dtapau...tenkiyu tu yu dik farah..

mase dok tengah type entry ni..
aku dok senyum tersipu sipu sambil dok maen jerawat kat tepi idong aku ni..
pehal lak jerawat ni nak naek time2 camni....
tak penah2 dok naek jerawat..bile da ader jer sebijikk..
hah hambik ko..baghu ko tau perasaan insan yang berjerawat dan berjeragat...


ni ha nak gtau lam entry ni..si adik manish farah  ader bagi kat blog nesloo ni..satu lagi anugerah..
yer la kan..sebagai pemangkin semangat katenye..
maklum la..waloupon dari segi umur die lagi muder dari aku yang tak berape nak mude lagi ni..
tapi lam dunia berblog ni..die lagi otai..
try la g usha2 blog die...
nak usha2 die skali pon boleh kot..
yang ni kena tanye tuan punye badan le ek..

tapi die tak bagi anugerah ni free2 je..ader soalan2 le skit kene jawab..

soalan pertame tame..
Ape nama pena yang sesuai diberikan kepada cik adik farrah ???
farrah dan pena beliau
(aku memang fail lam bab2 nak kasi name kat orang ni)
soalan kedue due
Apakah perubahan yang korang rasa perlu untuk Blog4rahbcukcomey...
aku rase takyah wat perubahan pe2 kot..sebab blog die dah best dah..
lau nak ubah pon try modified bio gambar  ngn tulisan tu jadi 3D..

soalan ketige dan terakher..
Apakah komen anda tentang Blog beliau??

komen saye ek..blog die sgt meriah da macam funfair da...ader klips macam bintang kat tepi2..
sekali tengok teringat kat flight fly emirates..
ader bintang klip2 gitu..
kreatip dan kritis abes la...

last2 die suh tag 10 oghang nak bagi award ni...
aku nak bagi 5 jer....


make tamat suda...
ni ha award nye...



bukan sekadar omongan kosong

7 comments:

..:: 公主FaRRaH::.. said...

saya suke sangat...
sempoi ~
ngeee... :D
keep blogging ye abg....

sekuk tawa said...

muahaha..sempoi ke camtu..ehehe..da nak wat camne..da perangai pon cenggitu le gamaknye..

Nica said...

awak dapat award lagi..
datang amek ye :)

sekuk tawa said...

muehehe..aisy semalan dapat 2 award..jarang2 berlaku ni

Nica said...

haha... da wat nanti inform sy oke?
sy nak check, nak marking, bagi markah..

x elok, sy rotan !
:)

sekuk tawa said...

mueheh..da siap da cik nica oit..sile la bagi markah ek...

sekuk tawa said...

mueheh..da siap da cik nica oit..sile la bagi markah ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved