ape le nak jadi ngan abang aku ni..

mangsa mangsa..
ni gambo duo orang budak yang salu dok kritik aku..
memang btol2 baek dan mithali adek2 aku ni...
hari ni yang budak gambo die dok pegang kayu ttu siap bawak kuar skrip teragong lagi tu..
bunyik nye cenggini..
ape le nak jadi ngan abang aku ni..
deorang salu dok pening kepale ngan gelagat aku..mane tak nye..
tiap2 hari aku dok layan citer katon..
yang paling aku minat tahap gaban sinchan
aku ni suke tengok citer sinchan..
hentah pehal lak aku dok tengok citer katon yang muke cam kacang gitu..
agaknye aku boring bebeno da tu kot..
tapi aku tak bagi budak due orang tengok jugak..
sebabnye...aku takot deorang terpengaroh ngan perangai hentah hape2 sinchan tu..
maklom le..takder nye nilai2 murni lam citer sinchan tu aku tengok..
wat aku gelak terbahak bahak sampai muntah kahak lagi ader le...
mane taknye..sinchan ngan sume family die tu memang lawak tahap gaban.
ader satu part tu yang memang wat sampai aku kekejangan tali perut..mase sinchan ngan action kamen berganding bahu nak lawan penjahat rambut afro..
yang tu memang aku tengok 2 3 kali pon memang terus kejang..
aku pon ape bile jer layan sinchan ni..memang aku akan salu tergelak sampai kejang
takpon berguling2 ibarat  gol keeper
sampai kan budak due orang ni tetiber2 jer tadi..
tengok aku ngan penoh perasaan curiga dan cemburu bute..
muke punye le tak puas ati dok jeling kat aku semacam je..
tapi aku wat tak layan..
besabo le yek..
nanti korang da beso sikit layan kalo korang rase nak layan..
almaklum la..aku tak bagi deorang tengok kalo aku ader le....
kalo aku takder lantak le korang nak layan sampai tergolek pon..
sungguh tak berperikeabangan kan aku ni..



bukan sekadar omongan kosong

3 comments:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

wooooooo bagussss.. bagussss.... penderaan mental ni..penderaan fizikal... bagus jadi abang cam ni....

fadhdeela said...

ape la abg dia nie..adik2 nak tgk kartun xbg dia tgk bole lak..huhu cian adik2 awk nak tgk kartun..sinchan tu ampeh kan..benggong2 je!!


Meh singgah: Gambar Pertunangan Ally Iskandar!!

vampire's lovex said...

ehhh ingat kan anak sulung ko yg kecik ..gamba atas tu...har har har..



pesen kedek katon ngan adek2 ni memang di keji adek2 sampai bila bila hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved