*potong stim btol le minah ni*

assalamualaikum sume..
bagi salam pon nampak cam hepi jer kan..
harap2nye hepi sampai ke ending le ek..
hari ni aku ader cite.
jadi x mo cakap panjang..kiter mulekan stoli moli ni dulu..
bes ker tak korang komen2 jer pas ni..
ni bukan cerite 2 alam..
*soli ek doc rozmey*


aku yang tengah melepak kat sevenE sambil usha pe2 yang patut.
teibe jer mate aku jadi membesar dengan sendiriknye..
sebab ade seswatu yang memang menarek perhatian biji mate aku
ader awek baru turun kete..elok jer tengok sopan santun btol
 memang aku btol2 da tertarek ngan awek yang baru jer turun kete tu..
*mate mane yg tak nak tengok benda cantik kan*
 tetibe je aku aku tengok ade pompuan sorang lagi turun kete tu jgk.
tapi mood mengusha aku berubah.
memang btol2 potong stim..
aku jadi terkujat..terpana..terr ape lagi yang sewaktu dengannye..
memang tak dapat aku bayangkan..
betape tekujatnye aku mase tu..
dalam dok tengah trkujat tu..
aku rase cam nk tergelak..
nak kritik..
nak ape lagi.
nak mengate2..
pasal awek yang sorang lagi tu..
disebabkan aku dok lepak sesorang..
make aku pon tergelak sesorang le..
memang lam kapla hotak aku..
aku dok mengate kaw2 awek yang potong stim tadi..
mane tak nye..meh aku naka habaq kat karunk2 sume
pehal aku nak sangat mengate kat awek stim cut tu..
*ini adalah gambar contoh*
korunk tengok gambar yg mnyakitkan mate agi hati ni..
ape yang korunk pikirkan..
kalo ye pon nak tunjuk sangat body tu kat orang len..
bio le rase2 body tu solid molid..
ni idak..
agak2 le..
lipatan kat tepi..
kat depan..
dah mengalahkan tiub lori yang rosak da..
nak tengok pon tak lalu..
kat sape la ko nak tunjuk sangat lipatan maut ko tu ek..
meroyan aku dok tengok lipatan ko..
cam geli2 pon ader gak..


lepas tu aku da takder mood da nak mengusha.
memang btol2 potong stim..
tengok kawan die pakai leklok je..
pehal le ko gi pakai baju yang macam tu..
tu bukan nye tutup aurat..
tu dipanggil membungkus aurat...
habes citer.
tamat..
maseh adekah karat-karat tersebut..
moral of d story::::ape kater kiter sume pakat2 pikirkan ape moral dari citer ni..
ader moral kan citer ni...ker takder ek..ahaha..aku sendirik pon tak tau..
aku rase cam ade..



bukan sekadar omongan kosong

26 comments:

Fyzal said...

kat mana - mana pun ada macam tu bro. hadoi. tak lalu nk tengok..

rayyan wildan said...

lipatan i2 adalah seni..
sbb tu dia nak tnjuk kot..hahaha

mie said...

fesyen terbaru..
heheee

sekuk tawa said...

fyzal..muahah dalam2 tak lalu pon tengok tetap tengok..
rayyan..memang btol2 seni..dah bley wat tempat simpan purse da..ahah
mie..inila fesyen yg memang x perlu kepade pereka fesyen

HonEyBuNNy said...

dia egt dia dah pakai single tu...rupanya terlupa kot....hahhaha...memalukan ja...

sekuk tawa said...

honeybunny..muahaha..lau pakai seinglet pon mmg nmpak lagi lipatan tu..lipatan maut tu.

Nur said...

susah tuh nak ada lipatan..maybe org lain de..tuh yg nak bagitahu..hahaha

delarocha said...

haha, memang potong stim betoii

areteacar said...

haha.. bru nk cuci mata eik? potong stim btol. haha...

Tuan Auz said...

hahaha cam siot je ppuan yg pakai baju camtu. baek xyah pakai baju dak? motif pakai baju tapi terbayang lagi?

uhuksss. kena gi body slimming laaa

Ummu~Ishak said...

pereka fesyen pun suka sgtla duk cipta baju yg jenis membungkus aurat ni. tataula korang, pakat kongsi ASB belaka

sekuk tawa said...

nur::muahha..macam la die sorang je yg ade lipatan maut tu...
delarocha::mmg btol2 potong r minah tu..cam nk gigit je lipatan die..
ika::ehehe..ptong2 potong die punye lipatan
tuan auz::ahaha yg ni mmg da x dapat diubati lagi..g body slimming pon..da pasan cantik ni susa gak

^_^LyNn^_^ said...

hahaha..cannot go ayat yang "mengalahkan tiub lori yang rosak" tu..hahaha..adeii..sakit pewot owww...

NorAzalya said...
This comment has been removed by the author.
NuRuLiZzATi kHaLiD said...

menghusya ompuan ek??HAHA!!
ompuan tak suka laki husya dowang...malu woo!!=p

mia said...

huhuhu..nak kate ape ek??adeh..malu la budak ni..seyesly...

sekuk tawa said...

lynn..muhehe..aku tengok cam same je bentok dan rupe lipatan tu..

izzati..muaahaha..aku usha pon bukan aku tgk jer trus..kaver2 line la jgk..

mia..budak mane plak yg nak malu2 tu

iena_mieyna ^^ said...

ahaha..mmg potong stim .. =D

MerLe said...

emmmmmmmm...kesian bdk tu ye..agaknye dia dh xde duit nk bli bju inner..'kesian' sgguh!

Cik Eliza said...

haha,
tak cukop kainnn!

;p

Zue Cancer said...

hahhahahha..akus edar diri sebb tu baju longgar2 hahhaha

gadis kepastian said...

dahsyattttt

Ainul Hayat said...

dan-dan tu tangan aku merayap2 kat belakang badan...kot2 ade ke lipatan atau babat2 sebegitu ghupe...heheheh

siti syuhada said...

mungkin die panas sgt kot time tu. dan die rase kepanasan tu boleh membakar lemak2 yg ade dekat blkg bdn die dgn lebih mudah bile die xbersinglet .. hehehe

yana,, said...

hahah,, skadar nk ckp,, mne la kau dapat gambar contoh ny???

ch000tz axoera said...

adeeeeeehaaaaaaiii >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved