blog berlari larian...

nape ek skang ni aku macam da tertarek sgt ngn blog2 ni ek..
cam nak masok je sume2 benda yang trbabit ngan blog2 ni..
muahahaha...
adakah ini dinamakan cinta..
*mengarut jer lbey..kena pelempang ngn umi engko baru ko tau*
takder pon..sebenarnye aku takder keje la ni..
nak ngadap tivi pon..
takder cite besh..
tapi malam ni ader citer ahmad durrah..
ehehehe....
 ni aku nak gtau..
tadi ader orang mintak aku join blog larian ape entah..
nak berlari kemanernye blog ni..
aku pon rase nak join la jgk..
nmpak senang jer..
1..letak gambo banner ni pas tu link kan die ke http://bloglarian.blogspot.com/

2..lengkapkan slogan saye suke berblogwalking kerana...
kerana aku dapat usha2 camne blogger2 laen mencurahkan idea2 deorang..sambil dapat usha2 ape yang patut untuk diri ini..

3..die suh tag 3 orang atau lbeyh..
aku nak tag..
1..kemba tolo
2..sifu munim
3..bro jamil


bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

All the best :)

epadzz zainal said...

usha blogger puang la jiE..haha

btw, smogo berjayo :)

Ummu~Ishak said...

ingatkan kene lari sambil blogging

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

goodluck!!!

ubi said...

mum tag smacey aku ji..blur aku nk jawab...kahkahkah

FareedSairi said...

Assalamualikum...
Tahniah, blog anda sudah dimasukkan ke dalam BlogLarian. Mari BlogWalk bersama BlogLarian

update:
page MangaStream untuk tengok naruto dan sebagainya
page untuk kumpulan berita online

sekuk tawa said...

anisa..tenkiyu tu yu..
epah..mueheh..aku meemang sokmo ngusha puwang pong...
ummu..lari la dpat bakor lemak skit..
fifiey..tenkiyu tu yu..
ubi..wat jah la..nok suh laku blog mu jgk..
fareed...tenkiyu2..eheh

epadzz zainal said...

congrates!
terpilih doh tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved