blog review by my nakal...

untuk entry kali ni aku nak tulis dari tepi tepian la pulak..salunye sumer dari tengah.jadi malam ni kasi tukar arah le sikit...memang sedeyh tol tak jadi la pulak nak maen futsal malam ni..disebabkan ujan lebat yang tak henti henti..futsal malam ni cancel...dah alang2 tak jadi nak maen futsal aku pon senaman le sikit..jalan-jalan kat blog member2 blogger..tetibe jer jumper blog legenda budak nakal...dasat tol name die..mueheh..tapi blog die menarek gak sebab ader gune bahase orang utagha gitu..secare tak langsong nye aku rase cam ader keaslian gitu...jadi oleh kerane aku rase nak bersahabat ngan pemilik blog tu..aku pon nak join le segmen die kali ni...kalo korang rase nak join jugak picit jer atas gambor header legenda budak nakal tu...wokeh..

syarat syarat dari legenda budak nakal..
1. Hangpa kena tahan mental
bile jer bace syarat ni..aku rase cam ader yang tak kena je..tapi aku dah kasi hembus ayat2 sikit nak kasi mental aku kebal sikit.syarat ni aku rase memang aku lepas..

2. Aku akan review sekali dengan tuan blog..hahaa(acah jer)
yang ni memang aku pinta..tak penah orang wat ni...

3. Aku akn review secara jujur..kalau aku rasa boleh di puji aku puji,kalau boleh di kutuk aku kutuk(dah lama x kutuk orang ni..hohoho)
bile tengok header sinchan ko tu..aku rase ko memang jujur macam sinchan tu jugak...ko sembur jer..aku terime seadernye..hehe

4. Buat kan entri pasai apa hangpa minat di
review oleh aku dalam loghat kedah(tu pun klu blh.klu x blh x pa)..Pas tu tinggalkan url entri hangpa kat komen
oleh kerana ni first time aku menjejaki blog hang..jadi memang aku nak tinggalkan jejak tu bio sampai ke lubuk hati sanubari jiwe rage hang..tu pasal aku nak hang review blog aku ni..bio hang ghasa sikit kewujudan blog aku disamping blog hang..baghu oghang kata sahabat sejati....


P/s : Letakkan header blog aku dan link sekali yer 
tang ni dari awai2 entry ni lagi aku dah buwat..



bukan sekadar omongan kosong

4 comments:

E.d.Y said...

makin femes la lepas ni

sekuk tawa said...

sesungguhnye aku aamt rase segan silu bile abg edy cakap camtu..hahaha

!!!_Mr Nakal_!!! said...

hahaha~~nice entri geng..auww..auww

aku akan review secepat mungkin

aku selidik dulu na blog hang..

Seri said...

wah, cara begini dapat kenal ramai blogger lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved