BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU

first time ni aku nak join benda yang bro ben ashaari wat..
tak salah kan..
haha...
rase cam bersalah lak..
mklum la
amatur macam aku ni..
kena la banyak belajo dari senior2 yer tak..
ni aku nak masok bloglist bro ben ashaari ni..hadi malas cakap banayak nak tau sangat
meh letak cursor mouse korunk kat sini
then tekan sampai hancor...
beso tol lengan die..
ni jer jer la yang kena buwat..
aku rase cam da ikut dah syarat2 yagn dbuat..
hehee..



bukan sekadar omongan kosong

7 comments:

Ain Zulaikha said...

dulu rajin join, sekarang dah malas nak join.. huk huk huk

sekuk tawa said...

ahah ain yang ni nmpak cam rilek je..boring2 wat je..

miyoshu212 said...

rase teruje nk join jgk la....huhu..
boleh awak kan...?
:D

Liana Ryan said...

waaaaaa.. menarik ^^

Ain Zulaikha said...

agak2 lengan dia dengan lengan ain mana lagi besar? hahahha gerenti lah dia T___T

Rara Farah said...

keh3..sekuk...join jugok deh...

sekuk tawa said...

ain::muehhe..lau ain rase lengan ain lagi besor wat la header cam tu jgk..

raja farah..semepat menyempat je sekuk nak join kan..ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved