series ni aku tanye..hidup korang2 sumer berjadual tak????


assalamualaikum..
ni baru aku dapat hapdet blog aku tuk hari ni..
memang agak terlambat sebenarnye kan..
tapi ok r hapdet gak..
da macam ketagihan da aku ni...
bahaye gak ni..
sebenornye hari ni banyak benda yang aku nak hapdet..
tapi da nak wat camne..
takder keje aku dok cati keje..
ye la hari ni aku cuti..
dok tengah berhibernasi pepagi bute tadi..
tetibe je enphone aku 
mngeluarkan nada deringan yang agak kureng enak didengar..
terutemanye mase aku dok tengah berhibernasi..
dak macam berunag kutub da aku ni pon..
asal cuti je hibernasi..
pemalas kan...
pemalas ke idak ke..
da cuti..

tengok  leklok tajok entry aku tuk akli ni..
cam series je soalan die kan..
da memang aku series tanye ni..
semenjak due menjak tige menjak ni..
aku rase ok je ngan idop aku skang ni..
sampai le aku terjumpe apek kat gym ni..
aku tanye die..

sekuktawa::pek lu malam2 datang gym..lu keje pe pek..
apek tu tersipu sipu::wa keje cikgu je...
sekuktawa::yer ke lu pek cikgu...sempat lagi lu datang maen gym memalam camni ek..kekadang wa nmpak lu dok tengah joging kat taman..rilek je wa nampak lu...
apek:::ape lu nak pikir bro..iop ni kena ade jadual le...baru senang nak jalan...

bes tu ape lagi ni aku nak tanye korang..
hidop korang berjadual tak...
aku takyah dok cakap le..
baru jer dok rancang rancang nak reka jadual..
jadual baru...
muahaha..
tu aku tanye korang..
cube kongsi kongsi ma....
p/s::;jawapan teka teki yang ni...

3 kepala, 6 mata, 8 kaki. Apakah bendanya tu?

jeng3::Koboi naik kuda sambil membawa seekor ayam



bukan sekadar omongan kosong

9 comments:

miyoshu212 said...

jadual aku...

ari sabtu main 3jam

ari khamis 2jam

sekian....

Cik Tom said...

hidup cik tom xikut jadual pun...ikut suka je nak buat pe ikut mood..hehe..

Ain Zulaikha said...

hahahah buat masa ni tak berjadual.. cuti ni macam biasa duk rumah.. sebagai seorang perempuan.. nak jog? mak tak bagi keluar.. T__T jog dalam rumah je la

Rara Farah said...

tade jadul..maen hentam ajew..keh3...weyh...kucen tu cumel...nk???

epadzz zainal said...

jiE:
jange lupo episode last ahmad durrah male ni
haha

sekuk tawa said...

miyoshu..same la jadual kite..ahaha
cik tom..kekadang kena ade gak jadual tu.ikut tak ikut tu tgk mood gak..ehhe
ain..same je..tak berjadual gak tuan blog ni pon..
raja farrah..muahaha..kucing tu milik adik aku...ehhee...
pah..aku tengok smale pah..seat depey bena..ehehe

epadzz zainal said...

gudboy..
phtu puas hati dop
ending gitu?haha

Farah said...

Pehhh , teka-teki tu .
Errr , hidup saya tak berjadual pun . Haru je T___T

azu said...

mmg xpernah berjadual, sume ade dlm kepala, if nk buat..buat, xmau buat..nama nye malas le tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved