entry meraikan follower yang ke seratus riban dan sumer follower2..


muahaha..gelak dengan rase bongkak..
memang btol tak reti adab kesopanan langsung tuan blog ni...
okeh2..assalamualaikum...
ni aku baghu je balik dari kenduri kendare kawan aku kawen..
wa sungguh cantik dan manis plak die hari..
rase cam melepas plak aku tak ngorat die mase kecik2 dulu..

yang gambor ngan si pengantin nanti ini malam aku tarok satu lam blog ni..
kan aku dah ader wat entry..aku tak sukeletak gambor merate rate..ehehe...
jadi aku tarok satu je la malam ni ek..
ekceli entry kali ni..
takder benda laen aku nak gitau..
aku nak ucapkan berbanyak2 trima kaseh la oit...
kepader sume incik2 dan cik2 follower blog nesloo ni...
baru je masok seratos da nak bising kan..
muaaha...
tocey2...nandre2..arigato huzaimase..syukran2..
almklum la...
orang salu dok cakap blog picisan ke cipisan ek..
bio le ape pon..
tapi blog yang cikai2 macam ni..
hape la sangat yang ader..ehehe..
tapi yang tu sume tak penting..
yang penting ukhuwwah tu tetap terbina kan..
muahha...tengok dah terkeluar ayat pak ustad..
yer la kekadang ader jugak orang dok cakap..
salu jer dok puji follower ramai la hape la..
bagi aku yang mane follow tu..
da macam satu penghargaan dah..
tak kire la die reader ke tak..
asalkan die tau kewujudan blog kite pon da ok da tu..
tu pendapat aku yang maseh mude dalam duni blog ni la..
almklum la...
baru jer 3 minggu berblog..
ape sangat le yang aku rety..
harap sedare dan sedari sume..lau ader je aku wat silap jangan segan silu tegur je trus..
takpon anto komen mintak aku sekekyh kepale aku sendirik..

p/s::malam ni ader match best wo..man u vs arsenal...
astro 812 3.30pagi bute..
maunye mabok aku nak masok keje esok...



bukan sekadar omongan kosong

9 comments:

kembatolo™ said...

tahniah jie..
derah molep..
paka inspira ko? haha

Zairie Husin said...

teruskan berblogging :D

Yiedpozi said...

Teruskan blogging....

P/s: Bro, Yied bagi pendapat je ni. Blog bro memang kemas. Dari segi penulisan dan layout. Tapi Yied harapa bro tukar lah ye. Pakailah widget dari 99counters ke. Jangan pakai yang widgeo punya. Sebab widget tu memang annoying. Dia kuar popup banyak2 r. Bro boleh korek entri Yied. Yied ada buat entri pasla widgeo. Ni hanya cadangan.

New Post: 5 Sebab Kenapa Aku Tidak Follow Korang

sekuk tawa said...

kemba::muahah derah kok mano kemba weh..
bro zairie::tenkiyu tu yu..terharu nye..kah3
yied::hurm cadangan tu leh dterime gak tu..mklum la aku ni bukan nnye pndai sangat..ehee

miyoshu212 said...

tanpa aku yg follow jgk..xkn ckup angka 1o0 tu..warkahkah...!!

sekuk tawa said...

tanpa anda sume sape lah saye..muahaha

uılɐɯɐ ǝıʇɐzzI ɹnu said...

laptop buah epal? menarik hahah.
collect la money bnyk2,
nanti dapat la beli :)

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor. nice blog

sekuk tawa said...

nur izzati..mueheh..ni pehal cam tersalah komen kat entry laen jer ni
melor..hamboi patoto le bau wangi semacam je kat blog ni..ader orang tarok bunge melor ghupenye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved