"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...

mue
tenkiyu tu yu ummu ishak....sebab ajo popupo komen hape hentah..tapi ape yang pastinye..
benda tu memang bermanfaat..
ni la faedahnye ramai kawan..
waloupon tak penah jumpe kan..
pas tu ummu siap ajak aku masok ape hentah yang bro edy wat..
maklum la...orang baghu..
nak tau korang kelik jer terus siniiiii
siyes ni first time aku tau kewujudan blog bro eddy ni..
makseh ummu ngn bro eddy..
cantik bhai header die.klasik...

jadi wat bro eddy..
nak mintak hadiah banyak2 pon almklum la ..
saye ni pemalu orangnye..muehehe..

bagi keychain pon aku rase da ckop bermakna da..
wat kenangan..
takpe kan mintak satu je abg edy...
muahaha..
nak terbang jaoh2 pon dok tengah pokai je skang ni..ehehe
 ni aku tag la sorang..sebab da jadi syarat die..
aku nak tag 
bio ko pening skit...



bukan sekadar omongan kosong

2 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved