menanti perlawanan yang dinanti nantikan..

uiks letih tol le malam ni..
ape yang aku wat ek..aku rase cam kureng aer lam badan je..
tali perut tali kecapi perut gendut susah hati...
menjadi tak syair aku wat tu..
bukan ape aku sesaje je wat entry ni..sambil dok tunggu 
match yang aku rase tak sabar nak tengok depan tibi..
pkol 4 pagi tu..
hadoih..
jenoh aku dok depan tibi..
aku memang die hard fan arsenal..
kalo oghang melayu cakap kipas susa mati la kirenye..
tengok kat ujung blog aku ni..ahah
tapi hentah pehal malam ni aku rase cam bimbang..runsing..bergelore je jiwa rage..
bukan ape..aku memang sedeyh sangat bile tengok pasukan pilihan aku kalah..
kekadang aku nanges tau
dah le nak berjage sampai ke pkol 4 tu memang satu pengorbanan yang membebankan..
yer tak.
ke korang tak stuju..
tadi aku ader cakap nak tarok gambar pengantin kan ..tak jadi le plak..
gambor tu..amat le tidak menjadi..
aku rase yang ambik gambor tu..
bedebor kot..sampai begegor gambar2 kitorang..
maklum la..kamera cikai je yang ader..
nak tapau kamera yang ader macam terowong kat depan tu..
bajet kantoi...hahaha..
korang doakan le aku murah rejeki skit..leh tapau dslr tu sekapal...

tapi ni nak tanye korang la kan...
kalo korang nak beli yang mane satu..
 
 
lappy buah epal ke.. 
nikon d90



bukan sekadar omongan kosong

5 comments:

kembatolo™ said...

kalo aku lappy dulu.. haha
mg mesti kamera jie..

sekuk tawa said...

muahhaa..sebab mu ado doh kamero..aku ado doh lappy

|| iekabean || said...

Bro-
Arsenal menang ker????
kenapa lelaki mesti die hard dgn bola eaa???

hhihihih

sekuk tawa said...

iekabean::sebab bola ni da macam sel tubuh badan laki da..ehhee

Liana Ryan said...

Aku tengok laptop tu rasa nak tergelak jek.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved