terpana seketika...

AWAKKKK
awak pergi mane tadi?saye tunggu awak lame tau..
biaser lepas balik semayang isya'
awak terus jer tengok2 kan saye..
awak da x sayangkan saye lagi ke..
ke awak dah ade benda laen..
awak tau tak yang follower kite da makin bertambah..
same gak ngn readers kite..
ni sume hasel hubungan kite..
awak x dapat rase ke..
awak x nak ke berterime kaseh kt follower2 ngn readers2 kite tu...
awakkk
luv u more n more..
germmm sudah2
woit cik nescafe+milo...yg ko nak emo x tentu pasal ni pehal....
aku bukan g mane2 pon tadi 
cume aku terleka je..
x kejap pon aku leka..
lame gak..
muehehe..
jgn ko emo2 ek..
btw..
tenkiyu tu sape yg follow blog ni 
ngn sudi bace blog aku..
yer la aku mane de kiut cam irine  nadia ke..
xder la hensem cam kemba tolo ke..
tapi korunk bace gak blog ni..
trharu..
bile plak nak maen bola sepak ni..
nak tau tak citer die..
lepas semayang maghrib tadi..
aku terus mngadap lappy aku..
bukak je FB aku terpandang dengan mate yg sepet ni.. stetus sorang mamat poyo ni..
camni haaa stetus die..
pes 2011..masyuk..
mase aku tenung stetus tu aku da rase len macam da ni..
rase cam ade entiti laen jer bersame ngn aku..
pas tu..
aku komen r stetus mamat tu..
aku mintak installer ISO ngn die..
die bg r link..
aku pon hape lagi..
umpama dpukau..
aku trus donlot bnda tu..
then aku pon install le..
game yang memang dapat memukau sesiape sahaje
yg memang lemah imannye..
lepas jer install game tu..
aku test power graphic lappy aku..
memang btol2 masyuk...
dpt men pes 2011..
tahap gaban...
aku terduduk depan lappy selame 3 jam tanpa bergerak kemane2 pon..
ini citer realiti bukan fantasi...
esok aku nak bertape depan lappy..
mengadap pes 2011 yg menambat hati..
masuk je time solat wajib berhenti..
kalo tak kemurkaan ALLAH yg akan ko dapat nanti..



bukan sekadar omongan kosong

5 comments:

rayyan wildan said...

alamak..lappy kita sama lah bai..
tpi i pnya lg cun..muahahahaha

sekuk tawa said...

muHhhah..ye ke lppy kite same cik rayyan..eheh..molek bebeno le tu..leh wat kacukan..

Ummu~Ishak said...

jom Dota

ubi said...

haha...kato ado trojan installer tuh..ko cari wak baru?standard crack la trojan tuh..haha..security power lajok.

miyoshu212 said...

oit...baru aku sedar..laptop kito mmg S.E.R.U.P.A...!!!
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved