topup+bonus+saguhati=bahagie..

Assalamu'alaikum
selamat berpagi-pagian la bagi yang da mncelikkan biji mate tu..
bagi yg dok tgh membute lagi..
teruskan perjuangan korunk hingga ke akhernye..

pagi ni aku tak tau nak wat ape..
memang xder idea langsung pebenda nk dbuat.
tadi dok tgh merempit kat blog naughty twin..
aku tertarek dgn entry deorang yg pasal duet2 yg dok tgh musuarat kat wall FB..
entry nmpak ringkas..
tapi memang penuh makne2 tersirat..
wa ayat cikgu bahase melayu..
sempena hari jumaat yang mulia ni..
ape salahnye kalo korunk bersedekah lebeyh skit.
xkan le limeploh sen je..
kalo korunk yg mnganggor tu leh tahan la jgk..
ni kite2 yg da keje ni..
tapi skng ni lau stakat sehengget..
ape la sgt kan..
bukan ke tempat len pon korunk bagi duet tu..
masjid tu..
korunk kire ek..
lam sminggu jumaat ader skali jer..
lam sbulan 4 kali..
jadi 4 hengget je pon korunk sedekahkan lam sebulan tu..
4 hengget jer bhai..
topup nset korunk beli mau2nye sampai 40 hengget..

sedekah2 ni pon macam topup jugak..
siap dpat bonus berganda2 lagi bhai.
lagi banyak koruk topup a.k.a sedekah ni..
lagi berganda2 bonus yg korunk dapat..
memang salu dapat bonus r..
 mmg celcom pon xley lawan ngn bonus2 ni
setakat bonus panggilan percume ke ape ke..
memang x larat nk lawan ngn bonus yg ni..
tambah plak bilemane korunk salu je rajin2 yang amat untuk topup a.k.a sedekah ni..
korunk mungkin akan dpat saguhati dari TUAN BESAR kat dunia ni lagi..
jangan terkejut..
ini memang tawaran yg btol2 hebat..
topup ni korunkk memang x gune r kat dunia ni..
bonus die pon korunk xley nak gune gak kat dunia ni..
tapi disane nanti korunk memang amat2 memerlukan topup yang korunk tapau
mase korunk idup ni...

 fikir2 kan dan selamat beramal....

p/s..bg terune2 atau yg da x trune lagi dluar sane.
cube usahakan time khutbah nnti jgn membute
nanti kang solat jumaat kite sume sie2



bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

CGG said...

mari bersedekah:)

mia said...

huwa..nice info..cume ade certain prkataan xfaham..ehe..myb sbb tak biase short form kot..tulis penuh ek nnti..

sekuk tawa said...

mueheh..maklum le cik mia..tak penah2 ghety nak tulis penuh..nanti akan diusahakan..

Ummu~Ishak said...

rindu nak solat jumaat lagi cam dulu2 :(

sekuk tawa said...

ais ummu pon solat jumaat gak ke..k g dgr khtbah je

Liana Ryan said...

selamat beramal juga =D

Farah said...

Suke entri ini =]

sekuk tawa said...

makaseh farah..ehehe..,,da alang2 suke tu..meh r sedekah skit kat tuan blog ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved