Saya Nak Join Kenali Blogger Oleh Zairie

da bnyak kali ke ek blogger2 yg senior wat bnda camni..ehehe
ni baru aku jumpe bnda2 camni..
jadi aku tanpa segan dan silu..
rase cam gatal tangan ngn kaki je nak join..
memang x malu tol kan..
aku nk tengok ape kesan die sebelom ngn selepas..ehe

ape pon ni memang satu usaha yg amat molek la dr bro zairie..
aku join jgk ni bro..
*ader ati nk join jgk kan*
padahal x masyhur pon..ehehe



bukan sekadar omongan kosong

4 comments:

epadzz zainal said...

nk masuk gano?
gapo ni?
ahahaha...xtahu menahu la pulok..
masuk jiE..
masuk blako...
aku sokong mu..
t, aku promote blog mu..haha

sekuk tawa said...

mueheh..aku pon x tau pah weh..ni pertamokali aku tera2...kaba2 x jadi..ehehe..muahaha..sokongey padu napok..hhee...mokaseh pah

Zairie Husin said...

thanks sudi join nesloo.. blog kamu mmg best lah! :D

sekuk tawa said...

waaaaa...aku meroyan ni..bro zairie dtg bg komen kat blog aku....tnkiyu bro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved