menatang peliharaan

pehal le aku tengok entry aku 2 3 hari ni banyak beno pasal menatang je ni..
aku sendirik pon rase pelik ngan aku punye diri..takpe la asalkan ader citer sudah kan..
ni3 aku nak habaq kat korang..
bile je aku balik umah tadi..aku bukak le dashboard blog aku..
tengok2 blog2 yang aku follow ade hapdet ker tak.
aku salu jer usha blog yang aku follow..korang jangan memaen..
meh bagi aku anugerah follower perihatin..
buppp3 penumbuk atas muke aku sebijik sorang..
aku rase cam aku terlepas segmen dari bro ben le..
hadoiyai...peluang besar tu..
bagi blogger cikai yang macam aku le..
tapi aku tak berape pasti segmen tu on lagi ker tak..
kalo on lagi pon dah beribu riban da blogger yang join..
memang aku salute la bro ben..
banyak tol die tolong2 blogger yang baghu2 ni..
thumbs up..
takpe la..nanti aku join segmen bro ben yang len le plak..

aku nak bela benda ni

ni nak citer petang tadi dok tengah2 maen bola..
aku tertengok ade budak dok maen menatang peliharaan die..
aku rase cam budak tu bahagie je..
dok maen nga arnab die..
tapi yang dok teruja melompat kegirangan aku dok tengok budak tu jer yang lebih2..
yang si arnab ni plak aku tengok cam naek heran je die pon..mane taknye..
die pon takder la rase nak melompat cam tuan die..eehe..
aku pon rase cam nak beli jer sebuah menatang peliharaan..
kasi hadiah bsdey tok adek aku..
ok tak..
tapi menatang hape yang aku nak beli ek..
yang aku tau menatang peliharaan ni lembu..
kambing...ikan ..ayam..
yang adek aku penah gak gitau yang die nak arnab yang ader bulu singer atas kepale die tu..
naek heran aku camne arnab tu bleyh ade bulu singe kat kepale die..
ader ke..
kalo beli arnab tu agak2 le mendatangkan keuntungan tak..
heheh asyik pikir nak untung je..
korang2 ade bela ape2 tak..
cube gitau aku sikit pebenda yang korang bela..
hantu ke..lipas ke..
 
yang ni ke yang adik aku nak




bukan sekadar omongan kosong

4 comments:

za petrelli said...

hahha.. ak pon ade binatang peliharaan. name die cuking

Anisa Hang Tuah said...

cool kalau dpt bela harimau
hehehe

Wan Gerrard said...

giler la dapat rimau sekor..Gerrard ada ikan, kucing, ngan tupai..hamster rebonding.hahaha

sekuk tawa said...

muahahah korang sume ade menatang peliharaan..aku ader gak..kutu babun.. anisa::ye ke cool dapat bela ghimau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved