neo+pesona= aseelah..

assalamu'alaikum.
selamat pagi le ek walaupon da dekat da nak masok tengah hari da ni ...
hari ni ader majlis kawan aku nikah kawen lagi..
jadi aku kena memenuhi le jemputan die tu..
da die pon jempot aku...cam terdesak sangat..muhaha..
maaf le kawan..sesaje bergurau nga raje sehari...
ni2 korang nampak tak tajok entry tu..
korang ader paham ker tak ngan tajok tu..
aku tengok pon da macam formula math da...
aku sendirik pon tak paham..
semalam aku ronda2 kat merate2 dunia..
yer la kan.. skang ni kan...
dunia hanya d ujung kuku jer..
bagi yang ade penyakit kuku tu..bawak2 le betobat ye..jangan dok asyik mengadap depan lappy korang..
gurau2..
dok asyik meronda ronda tu...
aku terase cam nak bace paper pak arab la plak..
yer lakan ..da lame aku tak  test power berspeaking arabic..
ayat bajet power la sangat
dok tengok2 paper deorang  terjumpe la satu benda menarek gak..
berita pasal pelancaran sebijik kete name die 
aseelah
ape yang wat aku tertarek nga kete ni..
ha yang ni try korang usha2 gambar kat bawah ni sendirik..





ahah..camne korang perasan tak..bontot kete ni da mcam bontot pesona kan..
pas tu depan die plak cam satria neo...
kire design kerete buatan mesia ni..ok la jugak sampaikan pak arab ni pon nak menciloknye..
tak gitu tuan puan sekaliyan...

nak tengok gambor lagi banyak...try tanye pakcik google..kot2 die ader lagi banyak koleksi gambar kete ni..



bukan sekadar omongan kosong

6 comments:

LiLohOnEy said...

kawen besh gak tuh..

ehee~

sheaza said...

blkg dia sebijik macam persona tuh..ini kereta apa

kembatolo™ said...

lawa jie. haha

nur said...

A A ler.. combination..
aseelah tu maksud apa ek?
ALL IN ONE

sekuk tawa said...

hentah le ape plak makne die..
lilohoney..nak kawenkan sape di

Ummu~Ishak said...

aseelah ooo aseelah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved