sape die ek...

hurm hari ni aku dok blog jalan2 aku tengok kebanyakan blogger sume dok bising sal name sorang awek..
hanis zulaikha ke hape ek..
aku tengok bukan blogger2 cikai yang dok wat entry sal awek ni..
sume blogger yang memang da lame berkecimpong lam dunie berblog ni..
tapi
sumpah ..ni first time aku dengor name die ni..
hapesal le aku tak penah tau kewujudan die dan blog die ni ek..
padehal ramai puak2 blogger tau yang die ni wujud..
da tu plak..die ni memang btol2 masyhor le..
katenye blogger2 laen..die ni lagi top dari dato siti nurhaliza..
tapi tak heran le sebab aku bace pon die ni model..
da kate model msti ade pakej kan..
mesti cun di sesetengah pandangan orang..
da tu ader blog lagi tu..
kire  dasat le bebeno ek die ni..
yang aku ni plak pehal aku bleyh tak tau kewujudan sorang makhluk cun bername hanis zalikha ni..
mungkin sebab aku baru jer berkecamok di alam blog ni kot..
bak kate kawan aku...
pompuan cun kalo kentut pon orang ramai cakap bau die wangi semacam je..
tapi dah kalo yang tak berape nak cun..mesti ade yang cakap..
"oit dah terkeluar ke hape ni"
terkeluar ape pandai2 le korang tafsir ek..
buat blogger yang ader citer2 nak jadi masyhor cenggitu..aku doakan korang berjaye ek..

awek yang kat atas ni tak der blog ke ek..
aku nak jadi folower die...
ehhee..



bukan sekadar omongan kosong

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hanis cntik

sekuk tawa said...

muahaha..cantik ke..

titirara said...

hanis zalikha cik . haha

eh2 , sy follow nesloo :D

Bella said...

terbang2 kat sinie...:)

nk mnum milo la :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

hanis zalikha gua pun tak tau gua googel jap... kot kot sexsi

kembatolo™ said...

namo aku ajim dengar ko dop jie? haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam..
awak..LM x jumpa pun entri adakah anda happy berblogging tu..huhu..plizz link kan kat shoutbox LM yer?

mia said...

oh my..suka gile pic last tu..ehehe..try tgk muvie dia make it happen..ehehe

Ummu~Ishak said...

HZ mmg agak pemes dlm dunia blog. dr pandangan saya sebagai wanita : hanis = baik + cerdik + cantik. cuma satu.mudah2an hanis akan menjaga auratnya dengan lebih baik. amin.

midOri's said...

huhu..fofuler nya hanis jalikha tuh....best jugak kan fofuler cmtuh..hekhek

sekuk tawa said...

titirara..uiks name die..oo hanis zalikha ek..soli2 tak kenal sangat ngan org femes..
bella..ni pehal men terbang2..makaseh ya..
brutal..muahaha aku da gugel tapi hampeh je...
kemba...namo mu sohor jugok..tapi nga aweks2 jah..
LM..saye da linkkan..
ckgu mia..mane boleh tak tengok citer die..muahahah..
ummu..yerp2 same kite doakan die..
midoris..nak jadi fofuler kena strt dari skng ni..meh2 tambah ketinggian..leh jadik model..

Diya Edhayaa said...

blog hanis memang best pun.. n dia pn cntik + bijak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved