"SEGMEN JOM BERKENALAN"

korang perasan ker tak ape yang aku perasan..aku da tukar da wajah blog nescafe+milo aku ni..
bukan aku nak tukar pon..
tapi da member aku bukan kemaen lagi mulut die sembur depan muke aku..
mengate blog aku..
memang mulut takder insurans ke hape..
mentang mentangle ko da jadi motivator termasyhor...
tapi betol le die cakap..die tengok rupe paras blog aku yang sebelom ni pon die da tak bernafsu nak usha blog ni..
jadi aku pon memakse beliau dengan sedaye upaye suh die kasi mekap sikit blog ni..
jeng2 inilah haselnye..
jadi untuk membalas dendam atas kate katen nista mamat tu terhadap blog aku..
aku nak mintak korang pergi ceroboh blog die ramai.ramai..

sudah2 ler citer pasal mamat poyo ni..ehehe..ni aku nak join segmen nak kenal2 blogger laen..
maklom la..berkawan bio beribu..beristeri jangan mnurut nafsu..yer tak..
yang mane rase2 nak join jugak..sile la pecet mouse anda atas gambar kat bawah ni..
 segmen ni ader ala ala segmen yang bro ben salu jer buwat..elok ni tuk kesihatan dan kecergasan minda..
mane mane yang rase nak cari kawan sile la join ek..yang nak cari awek tu..
pandai2 korang le ek..

BISMILLAH..
dengan name ALLAH aku mule memerah kepale otak aku nak jawab soalan soalan die..

Apakah status anda?
status wat mase ni..jande berhias le ek..maknenye saye masih lagi singgle pringgle dan jugak maseh lagi available..

Ceritakan tentang diri anda
- kipas susah mati@die hard fan arsenal FC..
-tak reti berenang
-disebabkan cermin kereta aku baru jer tinted jadi kerja menggali lobang idong menjadi lebih mudah
dan efektif..suke gali lobang mase drive kete..
-kalo aku bagitau aku keje ape sure korang tak percaye..tapi memang aku dah bekerjaye..

Ceritakan tentang Blog anda
blog ni mule wujud pade 21 november bersamaan tahon 2010..
name die nescafe+milo..aku pilih name ni atas dasar suke same suke..aku suke aer nesloo..
aer nesloo pon suke kat aku..
baru jer bertukar wajah..sebelom ni wajah blog ni laen macam sikit..

Apa pandangan anda tentang dunia blog? 
-leh jadi tempat nak bersahabat.bertukar pandangan..tempat nak kenal peribadi manusia laen..
sebab kekadang manusia ni boleh dinilai melalui penulisan..
wahh cakap dah macam prof da...

Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
kalo nak kire aku ni memang baru bebeno lagi terjebak dalam blog2 ni..
jadi nak cakap kat adek2 yang baru jer nak menjebakkan diri..
ape2 pon betolkan niat korang..


Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
yang ni kalo aku gitau lebeyh2 nanti kang orang cakap masok bakol pikol sendirik pulak..
eheh..takder yang unik kot..tapi aku rase dalam care penulisan blog aku ni memang aku menunjukkan diri aku yang sebenar ..tak caye tanye member kamcing aku..

Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog? 
sampai bebile..setakat aku maseh terdaye..
impian pulak ek..
aku nak bio kawan aku makin bertambah sehingga ke akhernya..sebab dengan ber blog ni leh tambah kawan jugak kan..
mane le tau terjumpe jeng3 kat dalam dunia blog ni ker..
dush2 kena pelempang ngan umi aku..
istighfar2 perbetolkan niat..eheheh...
wokeh chow.. 

wops die suh tag 4 orang rakan sebaye..
tapi aku rase 4 orang yang aku tag ni memang konferm penig sebab kena  tag...
-sifu munim..
-bro jamil
-amiyo
-mekti
 

       



bukan sekadar omongan kosong

9 comments:

Hanis MY said...

wahh selamat berkenalan hehe, eh sodap apa sushi, jgn makan hok metoh makey hak masok...

Rara Farah said...

keh3..ptt la blog kau laen..ha?kau single??aku ngorat leyh..keh3....neway 1 thing in common la...aku pon mnt arsenal...huhu

ibnubaba_04 said...

alhamdulillah..sedar diri gk mu dengan blog mu hok lamo..haha
tabik spring ar ko blog baru nih

JIJI YU said...

hanis::selamat kenal jugok la..tok sangko leh komen guno loghat kelatea..ehehe..
raja farah::kalo ko nak ngorat aku memang dengan rela ati aku terima..muehhe..
ibnubaba::aku sedar sape diriku..ahaha

mia said...

huwaaa..macam kaler air nesloo..bole?
kehkehek..terbaekla bro

:Cikgu Akim: said...

suka bc sumer jwapn..smoga berjaya capai cita2 yg tersemat dhati sempna mlngkh thun baru!

klu rjin sudilah mlwat rakan2 yg join segmen ni dblog saya untuk tambah kenalan~

salam perkenalan dri saya bkl guru SP n Biology~

misz nana said...

selamat berkenalan dari nana :D

JIJI YU said...

cikgu mia::mueheh da agak dah macam kaler nesloo..ni pon berdebor debor tak tukar jadi camni..takot ilang abes widget nga follower..
cikgu aki::wa due orang cikgu datang tengok blog ni..ehehe..
misz nana::selamat kenal2 le jugak.

Bila Ku Kata Cinta... said...

korek2..godek2..jupe blog ni..

salam kenal :p

anyway, lecturer ke? kat mane ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved