tertawa riang gumbire hati suke tak berduke dimalam2 bute..

hentah hape2 tajok entry aku kali ni..
aku dah kering idea da nak tulis tajok pebenda..
biser lau exam mane der kite kena pilih tajuk sendirik kan..
*yer ke camtu cikgu2 diluar sane*
kalau salah tolong cubit pinggang sebelah kanan saye..

malam ni aku sekali lagi terjumpe benda baru dalam duni blog2  ni..
almklum la..masok hari ni.. 
genap la 2 miggu da aku berkecimpong lam dunia blog mem blog ni..
amatur lagi la aku ni..
makaseh kepade senior2 blogger yg banyak beri sokongan dan tunjuk ajar..
pergh cam menang award..

memang pon..malam ni tak terkate gumbire nye rase hati ni..
aku baru jer dapat tapau award.
dari sorang budak kecik yang memang kiut lagi baek ati..
pergh puji terus lepas dapat award..
memang cikai tol le mamat ni..
terima kaseyh bebanyak..
tapi sebelom terime award die ni..die ade bagi soalan.skit..
maklum la nak test layak ker tak aku terime benda tu..


a.Berikan satu nickname untuk saya [ pemberi award ] 
budak kecik*
walaupon ko dah besar tapi dimate aku ko tetap kecik..
hahaa
b.Berikan satu nickname untuk saya [ pemberi award ] .
pehal ko tanye soalan ni 2 kali berturut2..ko rase ragu2 ke pe..
c.Listkan 6 artis/band/group yang korang minat .
raihan
hijjaz
rabbani
inteam 
mirwana
*tengok sumer grup nasheed.. korang rase aku eklast tak*
memang aku layak  dapat award ni..
haha
d.Bagi award ni kepada 10 blogger yang mempunyai blog yang cantik dan cun 
oleh kerane ni first time aku dapat award ni..aku tak nak bagi kat sape2 pon..
memang aku kedekut...   
jeng3..ni die awardnye...



bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

memang kumut..HAHA!!

sekuk tawa said...

izzati..bahase pebenda la plak yang ko gune tu..kumut...cam lumut je..hehe

Ummu~Ishak said...

2 minggu ke 2 bulan.
haihh, baru lagi tapi penjejak dah ramai.siap dapat award.
saya dah berbulan2 ngeblog baru dpt award. penjejak jgn cite. buleh kira ngan jari. haha

sekuk tawa said...

ummu..waaa amat2 terharu tol ni..padahl blog mengarut je ni..baru jer 2 miggu..wat blog ni..21hb112010..pergh bajet cantek jer tarikh tu..heheh

mie said...

bagus2...
semua nasyid grup...

2+2=5 said...

gilak kaedekut mu...tak nak kongsi ka?? hahahhaha
shengal sungguh..yg bab lagu fav tu ada unsur poyo di situ...hoohohohoho

sekuk tawa said...

mie tu sume penipuan je tu..ahaha
2=2=5...haha memang aku kedekut sebab aku dapat satu je..lagu fav tu memang btol pe..aku kan minat nasyed..ahaha..

Iqin said...

wah2 ! hehehe ;p selamat menyambut awal muharam :) dah follow kamu balek ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved