3 pujian 3 kritikan di blog liyana..

aku telah diundang oleh cik liyana untuk join contest yang die buat kat blog kesayangan beliau..
jadi setelah aku berfikir panjang..lepas dok teliti tengok syarat2 die yang aku rasekan cukup mudah untuk aku penuhi..
aku mengambil keputusan yang sewajarnye untuk join le kontest ni..
namun aku tak pernah mengharapkan kemenangan.ayat bajet low profile..

macam biase kalo dah name contest dah semestinye ade syarat yang wajib kite penuhi..
syarat2 nye..

1.warganegara malaysia,singapura,brunei n pendek kate negara2 kt asiala(bajet blog famos)..hihi
aku orang korea weyy..
 
2.berumur 5 tahun ke atas..
muke je cam umur 5 taon tapi umur dah 17 dah..
 
3.pandai menaip dalam bahasa inggeris mahupun bahasa melayu..
kalo ko tambah bahase arab pon aku anggok lagi tande setuju..
 
4.mendapat kepujian at least 6c dalam bahasa melayu dan bahasa inggeris
yang ni takyah cakap le..pelajar cemerlang kategori 9A kebawah bhai..
5.berpengalaman dlm mmberi kritikan dan pujian..
dah tengok contest ni dah macam contest aku wat je..kire ade pengalaman le tu kan..
6.tag at least 2 org kawan korg..taknak tag pn xpe..
aku tak nak tag..sebab kawan2 rapat aku dok tengah exam skang ni..
ape yg perlu anda buat adela..
1.namekan entry tu 3 pujian 3 kritikan di blog liyana..
set...
2.ltakkan gmbr 3 pujian 3 kritikan tu kt blog korg


nak join pecet jer cursor mouse korang atas gambor ni..
 
3.isi2 entri tu..korg luahkan sgala pujian n kritikan ygt korg nk luah pasal blog n entri2 blog ni

3 pujian n 3 kritikan..kalu lebih pn xpe..korg nk puji n kritik pasal tuan blog pn xpe..

kritik la dulu ek...

 laennye kontest cik liyana ni..lepas jer sdeyh2 kena kritik die suh kite puji pulak dah blog die..pandai to hang ek...meh aku puji hang..
aku puji tuan blog bukan sebab aku nak tackle die ataupon nak menang,,tapi dah tuan blog pon termasok jugak sebahagian dari blog kan..kalo takder tuan takder la blog..
 
4.pastu ltak link entry ni...(x nk ltk pn xpe)
da letak kat gambor tu dah..

5.last skali tinggalkan komen n link entri anda di bahagian komen di bawah..
set..

okeh siap.....



bukan sekadar omongan kosong

5 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

haha syarat2 liyana bagi klakar giloshh .
heheh pakat2 kritik la eh . dia kritik hang,, hang krik dia .
mmg membina sungguh .heheh

yad'z said...

wah menarik hati aku tok join lah meon... tapi,, malas ah... selamat berjaye wahai meon...

echah mashuri said...

krtikan agak bernass gituee..ak bet la ko akan mng.heee.gud luck!:)

cik Ladies said...

pasti mnang punye la JIJI .. :)

liyana said...

jiji..haha...ok2..segala kritikan n pujian tu yana trima dgn tgn trbuka..tq..peserta pertama..
menarik..org korea eh..ptutpn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved