dengan ini aku menggatal nak buwat contest...


ENTRY MELEKAT LEKIT NI WEYY


wahai rakan2 blogger ku sekaliyan..
oleh kerana aku rase macam aku ni cukup bermurah hati untuk kali ni..okeh memang poyo..
takder la..kali ni.. atas rase nak berkenal kenalan ngan korang sume..secare lebih mendalam dan lebih kamcing lagi..
aku rase aku nak menggatal nak buwat contest yang aku sendiri rase cam bengong jer contest ni..yer la ader ke suruh orang kritik blog aku yang dah memang tak sempurna ni..
hentah hape la dalam kepale otak aku kan..
tapi takper sebab aku memang minat sangat kalo korang leh kritik blog aku yang serba cikai ni..
sebab leh jugak aku tau mane kelemahan blog ni dan jugak tuan blog ni kan..

jadi persyaratannye ialah...

1.korang nampak tak gambor kat atas tu..haa..korang ambik gambor tu..masokkan dalam entry korang..takyah sidebar2 ape ke..takyah2..susah2kan korang jer..

2.pastu korang buwat le dengan cara ape sekali pon..biar ade link yang akan membuwat insan-insan laen yang nak join leh sampai ke entry ni..

3.korang taip la ape2 pon melebihi seratus patah perkataan tapi biarlah ape yang korang taip tu berkaitan dengan kritikan terhadap blog ni..ape2 jer berkaitan dengan blog ni..
kalo bagi kritikan yang membina pon aku terime..bagi kritikan yang buwat aku bengang pon aku terima.

4.lepas dah siap korang buwat entry tu..korang tarok komen korang sekali ngan link entry yang korang buwat kat ruangan komen entry ni..

5. tarikh tutup...16 januari 2011
tapi aku lanjotkan lagi tarikh ni ke 20 januari 2011...

korang paham ker tak ni....aku rase memang dah jelas lagi bersuluh persyaratan yang aku bagi...

so hadiah hadiahnye..pergh macam banyak sangat hadiah tu kan..
buwat kali pertama ni..aku nak pilih 2 orang jer pemenang..
hadiah pertama jeng3...
aku bagi topup kat enphone korang sebanyak20hengget...
tak kire la maxis ke..celcom ke..digi ke..

hadiah kedue..
sepuloh hengget...




bukan sekadar omongan kosong

68 comments:

kayuburuk said...

nmpknya gua berminat tu der,,
tp gua nk kato gpo eh sal blog lu nih...
di mato gua perfect dh ni blog lu..hahahha,..xpo2 ..eden torai..ahahha

amirah said...

oh..seyes aku perlukan seponser topup.haha..t aku join

NOOR FATIN said...

puji boleh? aku tak tau nak kritik ape ni. ahhaha ok2. insyallah aku join. apsal tarikh tutup cepat sgt. xsmpat nak fikir. hik3

mia said...

huwaa..menarik ni..ehhe..but macam sy pakai line, cmne ek?ehkehek..mane lah tahu bole menang..

Rara Farah said...

xpe kak mia..tanak topup tuh bg kt rara..keh3....ooo..wt kontet ek...bagus2...

f y z a H A M I D said...

top up????
mari kita mengutuk tuan punya blog :)
BTW,saya dah tag awk utk contest dalam blog saya..
nak tau contest apa? g la jenguk2 yewp?

p/s: jgn marah psl contest tu.. awk salah seorang calon yang sesuai kowt..huhu

eiysya zasya's said...

wah! macam bez.. tp xreti nk kritik.. haha~ saya baca senyap2 je laa eh.. =p

nway, saya tag kamu.. =D
mencari 10 kawan comel dan hensem..

amiYo said...

weh ji..to utk etisalat xdop ko..??hahaha..
melepas jgk aku nk join..!! -.-

alexa yussida said...

hehe bole pulak macam tu..jum kritik ramai2:p

FarhaNezam said...

HAHA ni yang best ni.. dpt kritik blog org..tambahan pula aku ni memang tak sedar diri so kalo aku free n sempat aku join.. ala bro kasi up cket la itu adiah 50 hinggit ke..HEHE..

ubi said...

http://ubibadok.blogspot.com/2011/01/contest-pertama.html

gua peserta pertama...hadiah bonus lu kena bagi..haha

Ina said...

kritik???...aku try lar...ek...tapi..aku tak pakai top up ..aku pakai line....cheh..cheh...belum masuk contest ...macam confirm..boleh menang...keh..keh..keh..

Hagio Sae said...

meh sini aku join......

100 patah perkataan tu panjang benor la der.....kalo aku tulis copy paste ulang ulang bole?? sampe 100 patah perkataan....bole tak bole tak bole tak???

Faaein Himura said...

wah.. dpt topup yg best ni..
aku pun dah lama tak topup no cel aku tu.. hahaha..

tapi bab2 nak kritik org tu yg tak best tu.. siapalah aku nak mengkritik blog ini.. blog aku lagi hancus.. hahaha..

LiLohOnEy said...

alah, cptnya nk tutup

buat ah lmbt sket bro

Hagio Sae said...

dah siap dekk......

http://sipenyapuburuk2.blogspot.com/2011/01/mari-bersama-kritik-belog-nescafemilo.html

Enh Ear said...

nak kena wat karangan ke?
hihhi.. kena tggu 15hb ni... nk kena fikir ayat kiritkan membina macam kritik af

mia said...

salam cikgu..heheh..

saya join okee..

MARI BERSAMA KRITIK BLOG NESCAFE+MILO

amirah said...

nah hambek ko

http://nooneknowzz.blogspot.com/2011/01/nak-kritik-blog-sorang-mamat-nih.html

larikkkkk

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/01/contest-mari-bersama-kritik-blog.html

saya join wakaka

JIJI YU said...

kayuburuk:
da kalo lu berminat..ape kate lu kritik wa habes habesan..wa lagi suke..ahah..
amirah:
kalo ko memerlukan sponsor ko hubungi je syarikat mane2..ahha..
noor fatin:
aku dah enjakkan tarikh tutup tu...puji takley takot aku terlbeyh kembang..
mia:
makaseyh join jgk..ahaha
raja farrah:
mintak leklok ngn cikgu mia tu.eheh konferm die bagi..
fyza hamid:
tag tu ti aku wat ek..eheheh..
eiysya:
ahaha..kritik je pe2 cakap muke cam tong ikan ke pe ke..eheh...
amiyo:
tuk etisalat nati contest sekali lagi..
farhanezam:
aku suke orang tak sedar diri bile kritik aku..
ubi:
aku tengok doh..buleh kiro..ehhe
ina:
hahah dah pakai line kalo menang leh bagi sedekah kat anak sedare..
hagio:
kopi pest ulang2 mmg tak dilayan..ahah ikut suke ati ko le..asalkan kritik suda..ehhe..
faeien:
her eleh..rendah diri la konon..ahaha..kritik jer sampai hanco..ehhe..
lilihoney:
dah lmbatkan dah..
enh ear:
wat2 jgn tak wat..
miss ran:
makaseh..

Enh Ear said...

tarik nafas.... huhhuhuhu...

http://enhear.blogspot.com/2011/01/contest-mari-mengkritik-blog-nescafe.html

Miss Yaty said...

wah....jiji wat contest...hihi..

kena kritik?hihi..

insyaAllah kalau sempat yaty join :)

Farah said...

Alamak . sat lagi bukan kritik . kutuk jadinya . hihi . Insya Allah kalau ada masa , saya join :)

TiKa LEh said...

kena puji lebih2 ni..biar pembuat contest suka hati dan berbunga2..heheh

Ina said...

ini entry aku ek..

http://inanazir.blogspot.com/2011/01/contest-mari-bersama-kritik-blog.html

d_LA said...

cam best pulok contest tuan hambe..InsyaAllah kalo ade ms dla join yer..

aznain said...

kita join da

http://contestcontest.blogspot.com/2011/01/contest-kutuk-kitik.html

Gayahspears said...

waw... suda maju.. bagus2 jiji.. i loikee... nk join tp now Gayah bz :(

Lady SharpShouter said...

aiyok, nk masuk tp malas.hehe.takpe, gud luck pada yg masuk...

therosputih said...

salam bro..aku join gak nih...

http://therosputih.blogspot.com/2011/01/contest-mari-bersama-kritik-blog.html

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

DuD said...

bg zaman2 org yg dah berkerjaya ni, top up top up mana main der... enpon line macamana cite?

NOOR FATIN said...

xde idea lagi..wuuuu.. panjangkan la sikit lagi tarikh tutup :P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, komen, saran dan kritik??? bestnyaaa kritik2 haha.

aqish basir said...

tarikh tutp asal cepat b enau?
3 hari je keeeeeeeeeee

s.y.a.r.q said...

seram lah nk kritik blog org...ha ha ha..... tapi nak jugak try :p

Ummu~Ishak said...

join!

http://anakabuya.blogspot.com/2011/01/contest-mari-bersama-kritik-blog.html

Magrib said...

beb!! nanti gua nak join lah!!! gua tngh bz nie... terima kaseh sebab slalu jenguk blog gua.. tq tq tq!

NOOR FATIN said...

sudahh!!

baca tau! dan komen!

http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2011/01/contest-mari-bersama-kritik-blog.html

areteacar said...

SALAM!!

IKA JOIN! JOM TERJAH!

HABISAH ABG , IKA KUTUK PUAS-PUAS!!

http://banyaktehkereta.blogspot.com/2011/01/jom-kutuk-blog-mamat-yang-tak-ada.html

eyqasara said...

sbnarnya salah satu cara nak wat org tgok blog kte kan??? i like2!!! mmg menjadik... ;) gud job..! nak try join contest ni tp..... mcm xlayak jer... huhuhu...

eyqasara said...

sbnarnya salah satu cara nak wat org tgok blog kte kan??? i like2!!! mmg menjadik... ;) gud job..! nak try join contest ni tp..... mcm xlayak jer... huhuhu...

Sweet like Strawberry said...

nak join lah tapi yg pakai line cam ner hahahah

cik Ladies said...

sy pun da msuk..:)

http://zuekiller.blogspot.com/2011/01/waa-ada-blog-yang-kurang-ajar-la.html

tgok la klu ad brani.. ahaks :p

CIK TOM said...

cik tom interested gak nak join kalau contest kritik2 ni...hehe..tp kalau berkesempatan konpem cik tom join ye...dah join kena kasi cik tom menang la..hehehehe :))

yad'z said...
This comment has been removed by the author.
yad'z said...

http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/01/dengan-ini-aku-menggatal.html


nah., join dah... sila bengang yer... nak menang nih.. ngeh3x...^^

yad'z said...

hehehe.. sorry bro.. dah tak de idea.. tuh pasal terkutuk tu.. no hurt feeling yerrr... hik3x..

Miss Yaty said...

pemenangnya adalah.......

Miss Yaty,
http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2011/01/apa-yang-bagus-blog-neslo.html

p/s: Yaty sedang praktikal sekarang...:)

efa said...

waah2...good2 wat contest tp erk contest nk kritik blog?huihui seram lak...

eqbalzack said...

menarik ni...kritik ek? hehe

ceritera aimie said...

eh ..
hadiah ta spesial .
haha ,.
klo aku msok gerenti mnang ,.
jiji yuyu .eh .name baru kaw ea ?
haha .sedap .(membodek)

Cik Akma said...

kalau aku msk contest ni, agak2 aku menang x? cpt ckp ahhaha

ceritera asni said...

en jiji yu..sy dah siapkan kritik sy untuk en jiji..sila baca yer..

http://asnithechampions.blogspot.com/2011/01/contest-mari-bersama-kritik-blog.html

Suhami Ahmad said...

atok datang...jago-jago...hihi

http://anaknegori.blogspot.com/2011/01/dengan-ini-aku-menggatal-nak-buwat.html

Kalo ado kurang bagitahu atok yo
^_^

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum
Aduiii dah tertinggal banyak entry kat sini.....maaf atas sebab tertentu amat sibuk sikit sesejak ni...

rasanya mmg tak kurang kat blog ko ni semuanya tersendiri unik ape.... matlamat sampai lerrr kat aku ni.... yang penting ade orang yang nak baca blog ko itu dah kira orang ambil perhatian pada tulisan ko tauuu

sudirman said...

yeh..meriahkan dunia blog...saya pun ada buat entri nie..lagi besar hadiah..semuanya rm350..hehehe..jon tgk

puteri ain said...

wow ! nice contest ni :)

Lulu caldina said...

nak juga join...sempat lagi ni

Farhan Zulhusmi said...

owh tidak....nasib baek 20 ari bulan....
so 20 aribulan setangah leh buat nie..hehhe

Farhan Zulhusmi said...

http://farhanzulhusmi.blogspot.com/2011/01/support-blogger-blogger.html?utm_source=BP_recent

TunTeja said...

dah join! yeayyy ;)

http://dyatunteja.blogspot.com/2011/01/hikayat-64-nescafemilo-lazat-tak.html

liyana said...

amik kputusan nk joinla...
waitim for my kritikan yer..haha

liyana said...

http://liyanaloud.blogspot.com/2011/01/kritik-blog-ni.html

dh siap..maafla kalu terkasar bahasa
dlm kritikn tu..

Shaheila Malek said...

Nice, entry yg bagus.. ^^

NOOR FATIN said...

bila nak umum nih?p =p

liyana said...

bila nk umum nih?
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved