ini jer la yang aku mampu

pepagi ni aku mengalirkan aer mate sebab tengok komen2 korang kat entry aku..
dan aku tak terdaye nak pergi lepak kat blog korang then nak komen2 kat entry korang..
aku meraung raung meronta ronta  dihambat rase bersalah..
tak terdaye betol rasenye..
aku harap korang maafkan aku...
ini jer la care aku nak balas jase2 korang yang komen kat entry aku..
yang jadi follower aku..
yang bace blog aku..
okeh aku tipu je aku mengalerkan aer mate tu..
ade yang da cair ke bace intro aku ni..

takder la..dah aku tak ley nak lepak kat blog korang..nak komen2 entry korang..
hape kate aku wat satu entry..aku reply jer komen korang sume lam entry ni..
hokeh tak ek..

1...2...3..mule..
tatkala sang puteri iqa izyan berbicare..menuturkan kate2 yang lembut bak sutera...mengomen entry2 aku yang aku rase takder makne ape2...aku mule membeliakkan biji mate..kerna sang puteri cun bebeno tuannnye..*gatal tak bertempat tol le aku ni pon*..selembar warkah memulekan bicare.tarian tinta menggantikan si empunye suare..
sang puteri iqa izyan mule memberikan idea..
kalo nak hapdet jugak buwat le auto post..
macam tu le lebeyh kurang bunyinye..
tapi aku tetap tak paham ape2..
kerna aku adalah budak baru dalam dunia blog yang fana...
sang puteri sambung mengomen d entry yang kedue..
pasal giveaway yang dbuwat oleh bro edy tercinta..
sang puteri maukan sesembur due aer bauan kalo aku menang le..
harapnye doa sang puteri dipekenankan oleh yang maha esa..

sham disini..aku pulak disana..
so macam mane nak bagi hadiah kat orang yang takder depan mate..
cube bagi cadangan atau sebarang idea..
kena wat giveaway cam bro edy jugak ke...
si die cube mengintai dari tirai blog miliknye..
aku pon cube usha siape le gerangannye..
kerna kami berdue mempunyai naseb yang same..
bile berukband wat gile susah la aku nak melepak nga korang sume..
si amirah ni plak dok kate blog ni macam tempat luahan perassan je..
yer la kot aku pon rase macam ape yang ko rase..
rase kiter same cume care kite berbeza..
cume bile je amirah berbicare pasal mentaliti masyarakat kite..
aku tak tau nak balas camne..
cume yang kau nak cakap..
lobang idong sume ade due..tapi hati kite tetap berbeza2...

ni ha saem rapek ambo maso dok ngaji mulo..
dale blog namo ubi jugok hok dio guno...
dio kalu komen memea motek keno datah palo..
nyo kato ambo tok ajim paka perfume pah ko lo...
tapi apo hok dio kato memea jolo..

ni komen dari cik akma yang nak jadi chef katenye
die nak suh aku membenarkan komennye..
pasal follower yang ke 200 tu le..
sebenarnye tu aku wat gempak je..
tapi insyaALLAH 1 hari aku akan cube bagi ape yang terdaye..
harap cik akma janga emo pepagi bute..
sebab aku tak kate hang busuk pon sebenarnye..

cadangan ummu ishak akan dipikirkan dengan secukup rase..
cadang2 nak wat jugak give away bile da dapat 300 follower..
tapi cube ajor sikit camne carenye..

buwat cik farah yang kiut bebeno tuannye..
memang senaseb le kite..
bile brukband dah habes limtnye..
tak dapat le kite nak selalu bersua...
tapi pehal plak cik farah nak geli2nye...
tak pernah  melombong bijik timah ke..
tuan empunye blog ni biase je kalo nak melombong merate rate..
nak wat camne dah semakin tue..
tapi tetap terase mude sepanjang mase..
kekadang macam sweet 17 je..

p/s::entry ni aku wat sebab aku tak leh nak lepak kat blog korang... berudband aku memang betol2 dah nazak da..entry ni untuk yang mane komen lepas daripade isya semalam sampai ke pkol 9 pagi tadi..yang laen2 tu ..akan dbuat mengikut keadaan semase




bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

starsyeea said...

heh...kretip cara ko mmbalas komen...

:P teruskn usaha...ngeee

Ieda Al-Habsyi said...

wah i likeee! :)

Anisa Hang Tuah said...

berudben saye pun nazak & lembab mcm sipot babi angkat tong gas

Hanis MY said...

Jolo ko tok rajim paka perfume? sedey molek la ado contest ti, kawe tag demo...

http://hanasakura-tomodachi.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

amirah said...

fes time kot aku jmpa blogger yg balas komen2 dgn wat 1 entry.haha.apa2 pon semoga brodband ko kembali cergas.rileks bro, jangan nangis

Hanis MY said...

laa tok prasey pong haha..ok2 kiro buat doh la tu mujo tag 2 ore lelaki...good luck!

eqbalzack said...

bertukarlah ke berukband yg lain..hehe

efa said...

menarik pembalasan komen tu...huhu..brdband mmg...cmgitu..cm siput sedut yang terlebih sedut kahkah

kechixx said...

kehkehkeeh..;p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ouhh, terharuu, sungguh semangatt kelantann;) next post fifiey nok kecek bahaso kelate jugok buleh?? hehe;D

happy blogging ye encik J:)

Ummu~Ishak said...

nak buat GA bukan payah. meh lepak kat Ar-Rawshah sambil pekena syishtowuk, panjang skit idea, haha.

**lupakan berukband, mari berP1 semua

JIJI YU said...

starsyeaa:
try la wat..msti orang laen rase dhargai..
kak ieda:
u like i like too
nis:
ahaha..nazak jugak ke skang ni..
hanis:
tok ajim smbur lagi stkat ni..dok paka sembur tiyok jah..
amirah:
fes time jugak aku wat camni.sbab tak dapat lepak kat blog ko..
efa:
ehehe..makaseh2..
kechixx:
suke nye die..
fifiey:
try la wat so..
ummu:
arrawshah tu mane da plak..

Farah said...

hikhik . kreatif gila ! :D
kelakar ehh . best . best .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved