argh tak kire......aku nak jugak..

memang aku tak kire..
walou ape pon terjadik..memang aku tak kire jugak.
macam mane sekali  pon..aku nak jugak..
tak kire suke ke tak suke ke..
rela ker tak rela ke..
aku nak jugak hapdet blog aku ni..
haduii..bile jer masok awal2 bulan camni le berudbeng aku nak habis limit..
pehal le cepat sangat abes limit nye..bile dah habes limit make die pon mule la wat2 manje..
kiut la konon..pas tu mule terhegeh hegeh macam siput terseliuh kaki bile aku mule nak menjalar surf internet..
aku inga tnak gune beruben celcom yang unlimited usage tu r plak..ok ker..
tapi walau selembap mane pon berudben aku..aku tetap jugak akan apdet blog ni..
bak kate bro ben..kalo tak apdet konferm2 traffic bergerak perlahan..
semangat pon akan semakin pudar..
tapi..
ade tapi2 ni yang aku kureng ni..mungkin aku takley nak lepak2 kat blog korang sekerap dulu la kot.
sebab kalo korang komen entry aku..memang aku rase terharu sampaikan aku rase jadi satu kewajipan plak aku pergi lepak kat blog korang..pas tu aku akan komen le entry2 terbaru korang..
tapi
ader tapi lagi..aper pon aku akan usahakan..lepak2 kat blog2 korang..reply komen korang..pas tu komen mengomen entry2 korang..
tapi
ha takder dah...setakat tu jer tapi2...

satu lagi buwat mereka mereka yang mane follow blog aku ni..da nak masok 200 dah ni..
baru jer 200 ratus bukan 2 riban lagi pon..
takper la...aku ucapkan ribuan terima kaseh tak terhingga banyaknye..
hoyea hoyea ho yea yea..
aku rase nak bagi adiah jer kat pengikut yang ke 200..okey ker
camtu..

p/s::kepade cik lilihoney..perhatian sekali lagi pade cik lilihoney..aku mintak maaf sebab tersalah eja name engko..ehehe..harap maafku ini diterime pakai...
muehehhe



bukan sekadar omongan kosong

16 comments:

Rara Farah said...

tanak bagi adiah ke kt aku??hehehe...blog kau wajib aku singgah...nie aku bace netry,ngomen2 sambil minum air neslo...camne??jeles x??keh3

Anisa Hang Tuah said...

hai..
saya pun nak hadiah jugak

Fxysche Nas said...

lalalalala

ok. da komen.
jom dtg blog!
hahahahaha

Fxysche Nas said...

ehem..followers yg ke 200..
hadiah2 =p

Aifa Syahirah (; said...

hahhahah sah2 xbayo berukband.

JIJI YU said...

raja farrah::
siyes biel bace komen ko aku nak mengalirkan aer mate..tak sangka tol...makaseyh2..da le siap minum neslo tak jemput lagi tu..
anisa:
hadiah tu ayat kasi gempak jer pon..ahaha..kalo kasi kredit sehengget sorang tuk 5 yang komen awal entry ni okeh tak ek..
Fxysche Nas:
muahah sebut jer nak dapat adiah laju jer follow ek..nway trima kaseh sangat2..
Aifa Syahirah:
brudben dah pon dbayar.mane leh utang2 beban tu..tapi da abes limited die la ni..hadoi..aifa gune stimix kah

Puteri Iqa Izyan said...

hoho.nak jugak update..

buat lah auto post..
:P

Sham said...

aku dah jadi folower ke 202 nie...tak ada apa2 ke...?

~Amny Rauhah~ said...

haha.berukband kita samaaaa... grrr..susah betol nak menyinggah kat blog orang lain..haih.

amirah said...

adeh.blog ni mcm luahan perasaan ja.sejak2 jmpa selalu singgah.luahan perasaan yg aku rasa lawak.hak2

ubi said...

haha.jayo gu kawe wak sore nih..haha..gud luck ji weh...mum keno wak fan kat fb tuh..aku like wak mulo2 sekali..haha

Cik Akma said...

aku yg ke 200 kan? kan? kan? say it right ! *ttbe emo

Ummu~Ishak said...

dah ramai follower tu buleh la wat GA plak.. lalalalaa~

Farah said...

Seksa kan kalau broadband tu dah sampai limit . Hari tu macam tu juga , seminggu menahan nafsu nak update blog . Hehe

Aifa Syahirah (; said...

hoho nda tau bah guna apa, curi line org je.hahahahaha (;

JIJI YU said...

bleh plak hang cakap aku curi line orang..mmg yer pon hari tu je..ehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved