"GiveAway EdY : Awak Busuk!"...

 muahah.ini ialah salah satu contoh sorang blogger yang memang betol2 pemurah hati..selalu jer dok bagi hadiah kat blogger laen..memang aku betol2 salute la bro edy ni..
buwat kali keduenye aku nak join benda ni..waloupon tajok die awak busuk..tapi takper sebab hadiah yang bro edy tawarkan pon memang bertujuan untuk melenyapkan bau busuk tu..aku terime jer la tajok die dengan hati yang riang gumbire..
adiah yang diwar2kan ialah...
4 balang original perfume miniature...
sape2 nak join..picit kasi gegar atas gambor kat atas tu...

sepanjang aku idop ni tak pernah2 pon aku merase perfume yang original..
orang cakap kalo sembur perfume original..mau melekat bau die berminggu2 kat baju
kire takyah mandi le buwat berminggu minggu jimat air..
baju pon takyah dok gilir2 kire pakai yang tu jer la ek..
betol2 tak senonoh..
yang menarik lagi kat entry bro edy pasal give away ni kate2 last die..

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...
jangan ambik mudah ye kawan2.. 

aku nak tag..
kaum hawa sorang..
kaum adam sorang

wokeh siap...



bukan sekadar omongan kosong

7 comments:

LiLohOnEy said...

wahh.

mcm sonok jek.

gudlak eh :)

E.d.Y said...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

Faaein Himura said...

hahaha.. good luck yer.. =]

Puteri Iqa Izyan said...

gudluck!
nnt kalau menang nak jugak rase perfume tuh..huhuhu

ubi said...

haha....mum tok soh la ji..bare tok rajin paka perfume tu gak...haha

Cik Akma said...

sape busuk? :D

butterflyana said...

Good Luck!
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved