berkebetulan jer pon...

tajok entry nampak cam poyo..tapi takper nanti korang tau jugak ape isi dalam entry kali ni..
mane2 yang rase nak bagi kepale lutut kat aku sebab tajok entry tu poyo..aku terime seadernye..tapi pastikan tinggi korang tu cukup le ek..
entry aku yang pagi tadi pasal aku reply balik komen korang dalam entry tu membuatkan ader orang tanye aku kat ym..
'kat mane lu cilok idea cam tu bhai..aku pon jadik cair kalo lu salu wat camtu'
jawapan aku..
aku tak cilok mane2 bhai..hentah pehal tetibe jer hati kuntum aku nak wat entry terharu tuk korang..

ni2...aku nak kongsi ngan korang time ujan camni..gambor2 yang memang aku rase kretip dan inovatip.dan tak penah membabitkan insan2 yang bername latip...jadi sebenorne tajok entry tu memang takder kena mengena pon ngan isi kandungan entry ni..harap makluman..





korang cube nilai le gambor mane yang korang rase kretip...
dan gambo yang last sekali kat bawah ni..aku rase memang tak ternilai dah plak..
pandai2 korang le ek..
isy tak baek btol aku ni pon..




bukan sekadar omongan kosong

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

berkebetolan,tapi smart weyh!

Enh Ear said...

hahah.. yang atas2 tu.. memang menarikk.helah kamera yang cantikk.. tapi yang last tu... tipu helah kamera yang.. mmmmm.. aaa... entah lah.. hahahah

kembatolo™ said...

kebetulan atau suratan.
hahahha.

scha_imal87 said...

yang last 2...xbleh blah...hahhahaa...mst kO amek gambO pakai 3310i ni..kn..kn..

Ummu~Ishak said...

gambar last.. cam tak berapa pempuan jer.. haihhh

JIJI YU said...

nis:
try la wat nis..pas tu tempek kat blog..
enh ear:
yang kat bawah tu tertarik...
kemba:
hok datah tu kebetulea..hok bawoh tu suratan..
scha_imal:
mueheh tau2 j ko ek.aku pakai yang SE punye ni..
ummu:
hehe...mmg tak berape pon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved