segmen 2011=mereka kata....


tengok jer bro ben update stetus pasal semne ni kat FB die..aku hape lagi.tetibe jer rase nak join sebab hari ni memang kau free sepenuh mase selepas setengah hari dok jadi suri rumahtangge..
wokeh mane2 insan yang rase2 nak join jugak segmen abang ketol kite ni..korang tekan jer atas gambor header die tu ek..
hurm letak header sudah..
linkkan ke entry tu pon sudah..
jadi seterusnye kena wat kate2 aluan tuk sape2 yang datang mengintip..mengntai..mengusha..menjeling..
blog nescafe +milo ni dan ape2 je la perbuatan yang sewaktu dengannye..

kata-kata aluan dariku
ahlan wasahlan wa marhaban bikum...
wa tengok2 da terkeluar da lidah pak arab aku..wokeh teruskan..
buwat sume insan2 di luar sane..
tak kire dimane2 anda berade..disini ataupon di ujung dunie..
takpon mungkin juga ader makhlok2 angkasa lepas yang menggatal jugak nak mengusha blog neslo yang kurang sempurne..
aku tetap akan mengalu alukan kedatangan korang tak kire pangkat darjat keturunan ataupon rupe..
kerna kite sume adalah hamba kepada yang maha kuasa..
oleh kerna korang sudi datang menjengahkan biji mate korang ke blog aku yang biase2 je..
jadi aku nak bagi ucapan terima kaseh yang tidak terhingge..
akan ku cube menjejaki blog kalian waloupon habes kudrat dan juga tenage..
namun ku tidak menjanjikan ape2..
melaenkan harapan agar tali persahabatan terbina antare kite..
dan ku berdoa agar ianya akan terus kekal selamenye...
dan semoga segmen kali ni bakal menemukan kite semua waloupon dialam maya...
sekian kata kata aluan dari diriku yang serba kekurangan dan tidak sempurna..

p/s::muehehehe..aku tak kire la plak cukup ker tak 100 patah perkataan..tapi aku harap dterime le kata2 aluan yang aku buwat oleh cikgu ben ashaari....



bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

AuTumN LeaVes said...

Hai! slm..satu Malaysia..haha..

jiran dari Blog Mr.Ben datg singgah..

paku dulang, paku serpih,
skrg nak pulang, takut komen telebih..

haha.... daa!

Hanis MY said...

wah2 bukey main lagi kellass...i loike...

hiro said...

gua tak berapa berkenan.

s.y.a.r.q said...
This comment has been removed by the author.
s.y.a.r.q said...

salam... Selamat berkenalan & happy blogging (^_^)

JIJI YU said...

autumn leaves
salam 1 malaysia ek..ehehe..len kali komen bio lbeyh2 pon ok..
hanis my
u loike i pon loike u..
hiro
nape ni bro..ehehe..
syarq
selamt kenal2 gak

Nur Mudrikah said...

persahabatan yg berkekalan tu la best an.. sgt best! salam ziarah;)

misz sheyla said...

salam kenal

visit kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved