aku menang give away la weh..

buat pertame kali nye dalam sejarah aku berblog aku dapat hadiah give away.
dah le adiah die memang kiut gaban..rase kombang semacam jerk lobang idong aku bile dapat adiah cenggitu..
yer la..kire aku ni insan terpilih la jugak kan..menang giveaway..
jadi aku wat entry ni sebab aku naki menunjuk nunjuk adiah giveaway tu..tuan yang buwat give away tu memang betol give a gift le..

 tengok adiah die..siap bungkus dalam kotak lagi..naseb jer tak mampos menatang ni..
terima kaseh kepade 
yang amat2 bermurah hati ...

p/s:
aku harap korang tak marah le ek..kalo ade yang terpecet link tu..aku tipu je ni pon..



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

epadzz zainal said...

seb baik x pecet lg..
hahaha
=.='

ctnurathirah said...

kucing betul ke patung?
sangat comel ! ;D

cik Ladies said...

comel nye .
nak !
adiahkan ke sy plak ..
aigoo ~ cute nye :)

cik Ladies said...

eyh , trtipu lagi rupanye ..
pnat2 je tkan link tu ..

:(

Anisa Hang Tuah said...

jiji buat la give way
bagi nis menang pulak
ehehehe

yad'z said...

meonnnn sangat jahat.... idea jahat anda menaikkan trafik... ngeh3x.... dose tau.... aku sepak muke ko laju2 meonn. jangan tanye kenape... hahahaahhaahahahahahaha...grrrr..

Enh Ear said...

hahaha... so cute.. aduh.. nk penyek2 ja kucing tu.. geram betul kat tuan dia ni.. hihihih

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

cisss cisss cisss dan cisss lagi.
hahaa. saya dan seisi bilik ni tertipu oleh entri anda. =.='

p/s:kucing tu sangat kiut oke?

Rara Farah said...

ngeks..nanti aku pos sekor kucen untuk kau nak...iskkk..

Anonymous said...

nmpk sgt ko nk mng give away kan??? hahhahahahahahaahah

E.d.Y said...

ish...nasib xmati kucing tu

JP Nurul said...

terpedaya!

btw kucing itu sangat comel!

JIJI YU said...

epah:
eheh mu jolo ko pah..ehhe
ctnurathirah:
tu le kucing yang betol2 idop..ehhenak ke
cik ladies:
kucing tu..mmg tak kenal orang laen dah..nway makaseh sbb tekan link tu.ahaha.
nis:
dok tgh pk lagi ni nak wat GA pas ni..
yad'z:
muahah ko terkena ke senah..
enh ear:
mueueu jgn dpenyek kucing tu..kang aku penyek jugak muke ko..eheh
lyeah:
muahah ok le tu kena secare berjamaah..ahaha
raja farah:
aku nak le weyy
anonymous:
mmg pon..tak pernah2 menang
edy:
ehehe nak perfume..hehhe
JP:
mueheh lu kena beb..ehhe

aqish basir said...

berani main tipu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!haha

puteri ain said...

cute gilerr kucing tu..haha

vampire's lovex said...

ahhhhhhhhhhhhhhh tertipu !!! tnsyen ! tnsyen !




wuuuuuuu T__________T

Miss Yaty said...

haha! kurang asam jawalah jiji ni...;p

p/s: comeynye kucing tuuuu :)

sissyira said...

salam

bulat gelete mata dia.....tapi kan,...wawawa...x suke dia...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved