aku tak nak layan engko lagi

woit macha..ko dengar sini leklok..tadah telinge ko..jangan dok kembang kempiskan telinge ko macam telinge gajah yang besor gedabak tu..waloupon telinge ko memang telinge capang..

ari ni 3 haribulan satu due riban sebelas..aku nak berterus terang seterang lampu stadium bukit jalil mase time final AFF hari tu..
bahawasenye mulai hari engko dan aku dah tak der ape2 skandal..gossip ataupon hubungan lagi...
engko jangan dok menggatal nak cari aku nak try mesej aku ngan no abang ipar engko ke..ataupon jangan dok menggatal nak berutus surat jiwang2 ngan aku..takyah nak cubemenggoda aku lagi walupon tubuh ko putih melepak aku tak heran...
selame ni engko da banyak menyusahkan idop aku...kepale aku kust betol mase engko ader dsamping aku..
bajet bulanan aku memang selalu jer tak cukup disebabkan engko..ape ko ingat engko tu high rate sangat ke..
nyah engko dari idop aku..
aku da banyak terseksa sebab engko..silap2 haribulan kalo aku asyik dok layan karenah engko..memang icu le tempat aku bermastautin..
engko memang teman yagn takley diharap langsong....meh dekat sikit telinger engko tu..sekali lagi aku ulang..takley diharap langsong..
engko ingat hari2 aku dok layan engko selame ni..aku eklast ke..aku suke ker..mule2 tu yer la..
tapi bile da lame2 aku terpakse jer layan engko..yang engko pulak makin lame makin menggeletik...konon kiut sangat ler tu..
dah2 ko pergi maen jaoh2 ..bayang2 engko pon aku dah taknak tengok dah..
selamat tinggal la weyy...
selamat tinggal wahai 
R+O+K+O+K=ROKOK

p/s::::entry bukan nak cakap aku isap rokok wokeh..aku tak isap pon..tapi aku tujukan kepade2 pengamal2nye sahaje..mane la tau kot2 da  nak berwasiat ke..leh la copy entry ni terus..
satu lagi pehal aku takley nak upload gambor kat blog ni wat mase skang ni..naek meroyan aku dbuatnye..



bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

Faaein Himura said...

ko meroyan? ish jangan la weh.. hahaha..

wah.. bagus entry ni..

aku nak boleh? nak bagi kat abg aku yang suka merokok tu.. hangin je aku bila dia suka kuar umah memalam sbab nak ngecas.. hahaha..

Anisa Hang Tuah said...

dah..tayah nak rokok2 lagi
isap benda lain sudahhh

hiro said...

beli sekotak la bang..baru leh dpt murah..keh2

starsyeea said...

merokok memperlajukan mati...harap maklum

folo! tak jmpe shoutbox...ehehe

ika said...

ow yeahhh ! gunakanlah Dequitin . camtu ke eja die ? hee .

Syariniey Amran said...

Ingat ape la tadi
kelakar pulak bila last2 sal rokok
hehehe

:DD
anyway, nak link blog ni. kategori jejaka / suami ye?
hee

eqbalzack said...

abg eq sehari dua ni pun payah bebenor nak upload pic kat blog...pelik juga!

E.d.Y said...

say no to rokok

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

tetiba wat entri sal merokok??ait??ade ketan ke dengan bro neslo/..hakhak!!!

FarhaNezam said...

Katakan tidak pada rokok kerana rokok menghilangkan keseksian bibir HAHA

amirah said...

xgentleman la lau merokok. perghh entry btl2 insaf r...lau perokok baca mau nangis ..hak2

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

katakan tidak kepada rokok. haha

rafiza ruslan said...

100% agree wif u !

:)

mie said...

wah!!
boleh lagi sms guna no abg ipor ye..
hehehe

JIJI YU said...

himura::mane tak meroyan..da makin pelik da blog ni..da takley auplod pic..ambik le entry ni..ko edarkan kepade mat2 rokok..hhaha
anisa::isap lolipop sudah..
hiro::ore kato saboh serawok muroh..
starsyea::sesaje tak letak shoutbox..
ika::ehehe menjadi ke gune benda tu..
syariniey::makaseh tempek link blog ni..
bro eq::ahah bukan masalah layout kan..
bro edy::say no too
nurulizzati khalid::entry tak berkaitan ngan tuan blog..
farha::hahah seksik ke bibir ko..
amirah::isy perokok zaman skng ni..deorang rase macho..
rafiza::tenkiyu..
mie:: da abang ipor tu toke topup

FarhaNezam said...

seksi larh.. mak aku kata macam angelina jolie HAHAHA..

Halia Kentang @ Annpaan said...

ingt kn pe la td..
hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved