tengok gambor leh merosakkan kepale hotak

tengok2..mesti da ader antare korang2 yang bace tajok entry ni dok terpikir..
'dah bangang ker tuan punye blog ni'
'ek eleh tipu jer lbeyh'
'da meroyan gamaknye mamat ni sebab tak ley nak uplod gambor kat blog die'
hader aku kesah ape korang nak pikir..
memang aku kesah..yer la kena gak hormat pemikiran korang..yer tak..*tetibe jadi baek*
tajok kat atas tu bukannye tajok penoh lagi pon..sesaje je wat gempak..
ni ha tajok penuh die..
 gambar lucah boleh menyebabkan kerosakan otak 
aku percaye yang readers2 blog nesloo ni takder yang dok try2 mengusha gambor lucah kan2..
tapi dalam percaye pon aku ragu2 jugak ngan korang..
nak tau sebab hape..nanti aku gitau last entry ni...
ini fakta bukan auta

1.pornografi ni lbeyh kureng cam rokok jugak..sape yang tengok memang akan membuak2 keinginan nak tengok lagi..dan lagi dan lagi..jadi mindset die pon aku rase memang dah terjerumus ke arah tu..

2. Pornografi membuat cara berfikir seseorang menjadi penuh dengan seks jer sepanjang mase.ni memang benar2 bahaye ni..kekadang makhluk2 camni kalo tengok benda laen pon die leh plak dok pikir pasal tuttt2..

3. Pornografi leh buwat seseorang untuk lebih suka layan diri sendiri jer dibanding orang lain.
yer la takkan deorang ni nak tengok secare berjema'ah yer tak..biasernye layan jer la sesorang diri..pas tu mule dok wat benda tak senonoh..

4.pornografi ni jugak leh buwat orang nak try wat praktikal..secare tak langsong boley jugak mnyumbang kepade hubungan seksual menyimpang..contohnye nye projek ngan menatang ke hape ke.macam2 lagi la..

5.membuatkan seseorang tu ilang tumpuan..tak kire le yang dok tengah belajo ke..keje ke..tak pon dok tengah berkapel ke..kalo dah otak tu haru biru..memang gamat le..

6.geng2 yang suke dok layan porno ni..biasernye kaki kencing orang.takkan le die nak hebah satu kampong die layan benda ni kan..mesti die dah kencing kaw2 dari awal lagi..kaver line le...

ade benar ke tidak fakta fakta ni..
macam aku cakap awal2 tadi aku percaye korang2 sume memang tak layan benda camni..
tapi aku kepercayaan aku tu ade jugak rase keraguan disitu..
memane readers yang layan entry ni
mesti dah terlayan dengan gambor2 die sekali..

p/s::hari ni takley nak upload gambor lagi..pehal ek..ader yang tau tak..
 



bukan sekadar omongan kosong

4 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

apa yang kita lihat itu yg kita fikir.. lg byk tgk lg byk fikir.. apa benda pun kalau keterlaluan akan jd keburukkan

amirah said...

wuhu..rosak otak cmni.bnda2 cmni bole ketagih la ek.bahaya tul

areteacar said...

boleh je upload gmbr :p

Faaein Himura said...

memang bahaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved