cube la paham perasaan aku

tadi kuar pergi cari barang nak wat melantak..
tetibe jer jumper budak yang memang besor gedabak..
mule2 aku senyum tapi die wat derk jer..ngantok lagi la tu kot.
tetibe aku rase cam aku paham jer perasaan budak tu bile da besor gedabak cam tu..
mesti die rase di da macam makhlok asing jer bile masok kedai tu..
orang pakat dok usha jer die..
pas tu ader gak yang senyum2 manjang..
tapi aku senyum eklast weyy..
terahru jer rase bile tengok budak tu berlalu pergi lepas abes membeli..
tapi bile korang tengok gambor kat bawah ni..
 
 
sape yang paham perasaan budak ni disaat die menghadapi situasi sebegini..


p/s:: gambor ni memang tak senonoh nonoh...maaf le ek..



bukan sekadar omongan kosong

27 comments:

~boy @ Mr. K~ said...

haha... kesian!
aku pun faham jgk...
tiba2 seperti terasa...adusss!
hahaha

Nadzirah said...

urghhh ! rasa mcm diri seniri yang kene. sakit kot. huhu

CGG said...

SELAMAT TAHUN BARU..

BilaGadisBercerita said...

ciannye dak 2,, dia xberdosa, hehe

♥e'in♥ said...

bhahahahaha.. astarghfirullahalazim........

HonEyBuNNy said...

hehheheh...cuba untuk memahami.hahha

Anisa Hang Tuah said...

wahahahhahaha!!

menarik :P

aqish basir said...

haha..
lucah je gmbr tu nsb bek bdk hehe

lain kali kalo nmpk awk sy na snyum!

eqbalzack said...

adoii..terasa sakit lak! hehe

cik tomyam said...

perghh. tengok sambil minum neslo best ni. hahaha

cian budak tu.

Ummu~Ishak said...

gambar XXXXX

areteacar said...

SIAN BUDAK TUH. HAHAHA..

FarhaNezam said...

HAHA sakit tuu..

Faaein Himura said...

uih.. sensored...sensored.. hahahaha..

simpati pada budak itu..

anntaj said...

heheee...cute la..
:)

mia said...

choiiiiiiiii...hekhekehke...baek, sy tutup mata..seyes xnmpak ape wokeyy..ekhekehe..

kembatolo™ said...

buleh budop tu wat selamber muko dop bersaloh.. haha

efa said...

hoho...cian budak tu...apasal lak la jd cmtu huhu

JIJI YU said...

boy::pehal pulak ko terase ade pengalaman ke..ehehe
nidzirah::ish die ni..ahaha..lane jantina tu..
cgg::epy new year jugak
bila gadisbercinta::ahaha maraung raung budak tu..
e'in::eh tak senonoh kan
honyebunny::cube le paham persaan budak tak bersalah tu..
anisa::ahaha aku tengok je gambo ni memang trus aku bergelak ketawa
aqiqsh::sebbek gambo budak kalo gambo bapak budak..naye ti
eqbal::mueheh terase ke..
cik tomyam::ahaha sambil minum nesloo ke..kang tersedak dok gelak
ummu::soli ummu
ika::mmg kesian..hba jer
anntaj::haha kiut hape nye da sampai camtu
mia::ye ke tutup..
kemba::budok tu tok reti bezo lagi mano baek nga buruk
efa::ahah terrsalah raba..

BilaGadisBercerita said...

tgk muka pun taw dak 2 meraung.. haha..bby 2 xmengerti apa2.. xpe2..

JIJI YU said...

bile gadis bercerite::aku tengok gambor tringat citer sinchan nga eksen kamen..ahahah

LiLohOnEy said...

haha.

lucaaaahhhh!!

kesian budak tu.

adik ko ke wey?

:p

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

TA FAHAM . . .

JIJI YU said...

lilihonye..takder pertalian darah pon ngan aku..ahaha..family aku sume sopan santon..

LiLohOnEy said...

adeii,,

bkn lilihonye lah.

gila buruk nama tuh T_______T

Lyeah said...

adess. anak sedara aku pernah macam ni. hahaa. tapi takda laa mandi dekat tub tu. adik dia mcm curious ape benda yg terjuntai so then dia tarik. =.=' sedih sedih


p/s: sory komen berbaur tutt~~
hahaa.

gadis kepastian said...

sure dia kata ada ketam cubit konek dia..hahaha aaauuuuccchhhh yekew...hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved