bile aku suke aku bagitau orang laen..

petang ni tak sempat nak apdet entry baru..
balik umah tadi pon dah nak masok waktu maghrib..
petang pergi jalan kat pejabat KWSP..usha2 mak guard die yang kiut+ganas..
muke kiut..tapi kat belakang die tersangkot shotgun ala2 rambo gitu..
tapi takpe..die salu je senyum..kire ok le..aku suke camtu..okeh aku tipu..
dah habes lepak kat KWSP..aku merempit terus ke Institut perguruan kota bharu..
 
tujuan: nak hambek cite ngangkong dengan sorang member blogger yang aku kenal die pon melalui dunie blog ni..tak pernah pon jumpe kat alam nyate..pasal cite ngangkong tu yer..aku ngaku aku ketinggalan..
sambil dapat kopi cite ngangkong tu..boleh le jugak aku jumpe  ngan member blogger ni..
setakat hari ni..baru 3 orang je member blogger yang aku dah jumpe depan lobang idong aku..
 
memule..
seriyes bro ni memang sempoi abes abesan le..peramah nak mampos..memang aku senang le berkawan ngan die..
tapi aku rase die dah taraf abang kot dari aku mude ni..

 aku jumpe petang tadi..
epadzz zainal dan member die..mardhiah yang ni aku tak tau blog die ape tapi die salu je singgah blog aku..
due2 awek vogue ni memang lucu..kiut..sempoi..peramah..baek ati..dan sumernye la yang baek..
tambah2 pulak due suh aku tarok nuff kat blog aku..
yang si epadzz ni pulak suh aku tarok button like kat entry2 aku..
yang aku ni pulak dok bebal kat situ la jugak..dengar je la..nak buat haram..tak tau..
aku kena cari seorang guru yang bertauliah ni..

yang aku nak cite kat korang..bile je aku tanye si epadzz ni..pehal ko selalu lepak kat blog aku..
die cakap dah aku suke suki jer lepak kat blog nesloo..
mase dah konferm2 terkembang idong aku..same luas ngn lubang big apple donut..
aku tanye lagi dah kawan ko ni tau jugak pasal blog aku..
epadzz pon berkate dengan penuh switt nye..
"bile aku suke bace blog orang tu..otometiknye aku akan war2kan kat member2 aku pasal blog orang tu"

ko memang baik le epah..same jugak dengan geng2 ko..
banyak membantu blog aku..
korang2 yang bace blog aku ni pon memang betol baek..
korang2 yang follow blog ni pon memang amat2 baek..
jadi bile mane korang sedih pasal tak menang contest aku wat tu..
aku jadi cam serba salah..





bukan sekadar omongan kosong

6 comments:

niesz said...

bgus nyer..smngat mcm ni yg kite nk...wkakakaka..poyo je niesz nie..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nanti kito balik kelate jupo kito pulok deh;) :P

yad'z said...

lagi2 aweks blogger gak.. hehehe...
aweks blogger nieh memang baik2 sokmo... huhuhu...

tak yah lah letak nuffnang, join aku tanpa nuffnang... hehehe ...agi pon. sekarang blog pon lhdn dah nak kenekan cukai for pendapatan sampingan nieh...

Anisa Hang Tuah said...

waahhh
semua orang memang baikk
cume kadang jadi jahat sebab nak kan kepuasan syahwat
okei tu tipu

heee

~naddy~ said...

hari ahad - hari dating sedunia...
ngeh3x!

epadzz zainal said...

donat kerah la jie.
kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved