padan muke ko

potong stim betol le menatang nyamok ni pon..
nak lepak kat blog2 terune2 dan dare2 pon tak senang..
tak penah kena terajang ke wey...
hadoi aku rase aku dah pasang dah fumakilla liquid yang tahan 60 malam tu..
due tige hempat bijik dah aku sambong kat plug letrik..
tapi pehal pulak malam ko ni kebal sangat..hape ko dah tersedut muntah hantu ke hape ni..

aku rase malam ni aku nak sembur ridsect takpon bygone kat body aku yang berlipat dan berketol2 serba seribu ni..
takpon aku ambik ubat nyamuk pastu larut air then telan .. bio korang mampos terus je lepas sedut darah aku..
hisy tak tahan tol aku..

 bak kate pepatah..
marahkan nyamok tak dapat ape2 pekdah..



bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

amboii~ nyamuk tu nak manje sikit pun tak lehh~

Anisa Hang Tuah said...

bunuh nyamuk ttuuuu
biaarr tenteram sikeeett

~naddy~ said...

nyamuk betina jek yg hisap darah ni, maybe ko tu cerah, nyamuk ni ada keupayaan tuk nmpk ko punya salur darah, tu yg dia attack
~ ko pakai stocking ja la, hehe!

MAKCEK bukan NENEK said...

haha gila bernas idea tu weyh telan ubat nyamuk tu weyh .
bley try nih .
nyamuk tiap malam gila babeng mmg suka lovebite .haish haish

NOOR FATIN said...

ala nyamuk betina tu. keh3

yatie's EPISODE said...

alaa darah ko manis sgt la tuu.. hek3 ;p

ch!natsu said...

dah tau xde pekdah yg ko pi mrh jgk nape.. haish2~ =P

BlueberrY CheesE said...

hihihi. hapuskan yg tersembunyi =p

Anonymous said...

sian nyamuk 2 nk mnje2 ngn ko xleh....ko pn,cube r bg muke skali skale...jgn dok tnjuk muke toye jew....haahaha

h A n Y S said...

darah manis..
nyamuk suka lah..
ahahaha

vampire's lovex said...

auwww...darah manis ke smpai nyamuk tak henti2 kacau

niesz said...

darah manis kot, sbb tu nyamuk suke..hehe..

yad'z said...

haishhh... entry nyamok agi... ko nieh memang penggemar nyamok yang setia ke hape nieh...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved