Cara Untuk Mengetahui korang Mencintai Seseorang...

mood pepagi : jiwang suam2...

cara2 nak tau korang cintakan seseorang..

12:
korang bercakap dengan dia hingga lewat malam dan bila kamu tidur, kamu masih teringat padanya.


11:
korang  berjalan dengan perlahan sekali bila bersama dengannya.

10:
korang rasa serba tak kena bila berjauhan dengannya.

9:
korang akan tersenyum bila kamu mendengar suaranya.

8:
Bila korang memandangnya, korang tidak nampak orang lain di sekeliling. korang hanya nampak dia...

6:
Dia adalah segalanya yang korang ingin fikirkan.

5:
korang perasan korang sentisa senyum apabila kamu memandangnya.

4:
korang akan melakukan apa sahaja untuk membolehkan kamu berjumpa dengannya.

3:
Semasa korang sedang membaca ini, dalam fikiran kamu terbayang wajah dia sahaja.

2:
korang begitu asyik memikirkan tentang dirinya sehingga kamu tidak perasan bahawa nombor tujuh hilang/tiada.

1:
korang akan balik ke atas untuk memastikan adalah betul tiada no 7 dan korang akan tersengeyh sengeyh

bagi yang sejak azali dah singgle macam aku..memang konferm takdak masalah..
sarapan yang meriah pepagi ni




bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

asybedazzle said...

haha. bro, awal betul bangun. ke tak tido?

Azie Azra said...

heleh.yeke single ??xcaye ah.nak kena doakn jodoh jiji yu pasni.hehe

sArAh said...

aku tertipu.. haha.. :P btw betul ke camni ek? x pernah tau la..

ch!natsu said...

haha ces..
weh breakfast kamu sgt c0mel!!
sid kan? huhu mau jgk! =P

tulus sweet said...

koya single...hihi!

TunTeja said...

cececey...ye2 je tu single :p

Ain Jemin said...

rjin buat contest ye..hehehe

y u y u Z u l a i k h a said...

ohhhhh tidakk! saye tertipuuu!

kechixx said...

kelakar...tapi best!;)

Cik Eliza said...

kahkahkahkah...

ape bende neh...

d_LA said...

huwaaaa..meraung kalo bace bab cinta sbb aku sdg single mingle skang..huwaaa huwaaa

kiera'sakura said...

single la sgt.. haha

therosputih said...

kalu awal2 lagi dah perasan no 7 ilang, maknanya tak de dlm mood bercenta lah ni eh? adeh...nak bercenta jugaklah...jom meoww...

~naddy~ said...

hurm...mode tiada perasaan bila mmbacanya sambil berkata dlm hati "ooohhhh,mcm tu...patutla kwn aku slalu angau camgitu"

cik Ladies said...

mmg seronok bce entry JIJI , mne prasan tak de no 7 , asalkan bce entry tu ..hak3 :p

FarhaNezam said...

Hahaha.. aku terkena..

amirah said...

single forever afterrrr

niesz said...

hahahaha..pndai kena kan org nie..br prasan no 7 xde..but betul gak semue tu..ehe..

JIJI YU said...

asybedazzle:
aku tido je tapi bangon awal..work out le pepagi ni..

azie:
muehhe tak berani nak berdabel2..

sarah:
mueheh yer ke tak penah tau..dah tertipu gak tu..ahaha..

chinatsu:
brekfest esok aku nak try wat sponge bob laks..

tulus:
muahah..singgle lagi ni..acu cari sore..

tunteja:
muahhaa..ni akur ase nak wat entry jiwang ni..eheh

ain:
nape tak join hari tu..

yuyu:
maafkanku..kalo ko terkena..ahaha


kechixx:
mueheh best le bagi yang dok berbahagie..hehe

cik eliza:
lorh ni entry pepagi sayam..

d_la:
muahha same le kite..meh kite cari sorang satu..

kiera:
muahah ni sorang lagi..

therosputih:
iyer2...ehehe..awal pasan..

naddy:
yer kawan ko..ehehe..

cik ladies:
terus puji aku bile dah menang ek..ahaha..kombang idong aku

farhanezam
muahah ko dok tgh hot bercinta ke bhai

amirah:
muahaha..okeh2..jgn le forever laks..

niesz:
bukan salahku nk kenakan korang.

yad'z said...

hhahaha... sengal ko.... naseb aku tak tertipu... sebab aku single.. hahaha...


sweet lah seyh roti uh... ni buat aku termimpi2 kang... hahahahha

mia said...

hamboiii..very da romantikuss..ehehe..cikgu, lame xsinggah sini..byk da anak murid yaa..ehhee

aienna said...

berdasarkan pengalaman la niii...

JIJI YU said...

yad'z:
haha ko pasan tak tertipu senah..eeheh..


mia:
ye la lame dah mia tak lepak sini bz ek..

aienna:
muahah mane ade pengalaman..ni pon degar cite orang..

MerLe said...

hehe..terkena...

fnorefedah said...

btl2 ... klu org single x delah pth blik utk tgk no7 tu ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved