jemputan kawen2...

ohoho hari ni dah masok kerje balik..bermakne aku kena mengadap muke student aku balik..
memang aku merindui deorang..waloupon baru jer seminggu aku masok sekolah tu..
sebab kekadang deorang ni pon ade gak perangai macam aku sikit2..
gelaran baru yang aku dapat kat skolah baru aku ni..
cikgu apek...tu je..

minggu depan serase rase aku cuti sekolah la kot..
betape eklastnye aku mengajor sampai kan tak tau pon cuti bile..
padahal aku jugak yang menghitong hari dengan student aku..sipa suh tulis kat whiteboard lagi..
bersempena dengan cuti ni..ramai sangat le ambik kesempatan nak anjorkan majlis melantak ramai ramai sambil usha2 raja sehari bersama permaisurinye..
kat umah aku ni dah berlambak kad jemputan melantak..
 kalo mmg betol free tu takpe gak..ni nak pikir nak beli hadiah nye lagi..takpe la..benda sekali je pon seumur idop yer tak..laen la kalo member2 aku tu kawen 2 3 kali..memang aku tak beli le hadiah tuk ko..
sekali je cukup le..
untuk member aku yang nak kawen kali ni..dengan banggenye dan penuh keberanian aku nak gitau dalam blog aku ni sebab aku tau ko bute IT..aku nak beli jam loceng yang besor gedabak tuk ko..takpon aku nak beli 2 3 bijik jam loceng..
pas tu aku nak set jam loceng tu pukul 3 pagi-4 setengah pagi...pas tu aku bungkus leklok..
baru meriah dan kecoh umah ko malam tu..
dengan care ini aku rase ko akan mengingati aku sepanjang idop ko..



ok tak wat ayat cenggini dalam kad kawen aku esok2 ek...



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

ika md ros said...

takleh blah kad kawen tu. hahar. kang ko nak kawen jemput aku tau. aku nak frame ko punye kad kawen. haha.

Anonymous said...

blh je klo nk wt kad kawen g2...baru gempak gle...mau x kne terajang ngn mak ayah ko kalo ko wt ayt cenggitu lam kad kawen....huhhu

y u y u Z u l a i k h a said...

bhahahahah! walimah u'rus paling sempoi la ^^

ch!natsu said...

ok sgt..!! haha seyes sempoi giler..~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

good morning cikgu:) ambo tulih dale bahaso kelate doh di blog ambo. kalau sudi bacalah haha.
cikgu bilo lagi nok nikoh?

d_LA said...

hehe..oke tu oke..kalo dpt mak mertua rock lg oke kot..

Matika said...

hahaha,,nak khawin bila?jmput aw nnti...he3

Anisa Hang Tuah said...

fuyoo
ade nmber tipon
nak miskol lah
hahahaha

yad'z said...

gambang sengal... aku suke2.. aku suke2.... ngeh3x..

Cikbelog said...

makan sampai kenyang yea. nak pi lah kenduri nih.hahaha

amirah said...

weh agak2 r nk bagi jam loceng..kejam kot...kang org buat kat ko t baru tau...dah2, jangan kacau malam pengantin.wakaka.

s.y.a.r.q said...

kesian pengantin x senang nak manje2..kah kah kah :))

NOOR FATIN said...

aku akan simpan ke anak cucu aku nanti kalau ko buat kad kawin mcm tu..agagga

zee ong said...

bhahhahahhahahahah..
terbahak2 gelakk..secucuk nugget bagai..
gilaa sempoi..ngahhahaha.

niesz said...

hahaha..mau terkejut giler pngntin tu kang..owh..nakal nie nk kacau pngntin beradu..hahaha..

Miss Yaty said...

haha..mentang2 kawan jiji tak tahu ek...

aqish basir said...

lah,ingat awk yang nak kahwinnn cehhhhhh

~naddy~ said...

samala kita jiji, aku dpt 2 jemputan, satu kwn skolah dulu, satu kezen aku...mcm mls giler aku nk g yg belah kezen aku ni, sama umur plak tu, haizzzzz~~~ stress!
*idea ko bg jam loceng tu menarik, ngeh3x!(tanduk dah kuar)

E.d.Y said...

ok la tu...sempoi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved