bukak la weyy..

ni je la penonton yang ade
die mengelecek dengan penuh bergaye..
lalu die tersepak kaki sang keeper..
kedue due mereka terjatoh..
bola terkena bucu kasut sang striker,,
dan bola terus bergolek perlahan memasuki gol dan mencecah jaring..
sorakan gol bergema sekali lagi dipadang latihan kijang FC....
tetibe ade suare2 durjana..
"oit geng lawan bukak le baju oitt..."

memang malu le nak bukak baju maen pas tu maen bola...
kalo le body tu berketol ketol takpe la jugak..
ni dah macam tiub lori rosak dah dok berlilit kat kawasan pinggang..
kat kawasan dada..
asal je bukak langkah nak memecut..
bergegor gegor kawasan2 tersebut..
pas tu peluh kejantanan mule memercik ke muke2 geng lawan..
aku memang tak masok rapat le..
bagi yang baru macam aku ni memang le malu..
tapi bagi geng2 yang dah otai..slumber je kot..
bio le orang nak kate boroi ke..boyot ke..hade deorang kesah..
aku yang maseh lagi pure ni..terkial kial nak bukak baju...
tu citer dulu le..
sekang ni..aku dah biase je kot.
takde nye nak malu pon..bukannye ade pompuan pon tengok kitorang maen..
tapi aku dok pikir benda ni sebenarnye dah lame dah berleluase kan..
aku tengok kat kampong2 laen pon memang macam ni peraturan deorang..
da nak beli baju training mane le nak ader duit kan..
camtu le care nye nak bagi deorang cam team yang mane satu..

p/s
doa2 kan keselamatan dan kesejahteraan sahabat2 kite yang dok kat egypt..
member aku cakap kete kebal dempan umah die ade dekat 10 bijikk..
meremang jugak bulu kaki die2 kot meletup kete kebal tu..
geng2 mtaq tu..setaro mano pok2 kito..sat dok buas2 la..dok diye2..dengar kato syeikh sayyid tu..




bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

yad'z said...

woww.. meon bukak baju... hahahha.. dah ar bdan keringg.. hehehehe

Anisa Hang Tuah said...

saye suke skodeng lelaki main soccer
hehehehe

KUREKURE COMEL said...

betul2...kadang2 dgn gelak terbahak bahaknye...klako je tgk...hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

oh.tolong jgn seksi.. terguda makk.. :D

A.s.t.i.n.a said...

No komen .. herher komen artis...

Tapi tetap mendoakan kawan2 kita di Mesir... Moga dilindungi Ilahi..

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

alahai...ompuan tak tengok tp jeling2 jeh..HAHA!!


p/s:doakan dowang jugak..mudah-mudahan~

aNnE said...

tutup tutup tutup..pakai baju..ekekeke ;p

Anonymous said...

sep2 mtaq nok amik duit pom xleh skni..
bank abis kena boom...
tbik jale nk g amik duit tadi pom jln rayo penuh nge kesan kebakaran..
loni pop2 dio meme tgu TUDM mai amik jh..
denge tiket fl6 naik bergndo..6k sehalo xclap..
doakan sumer slamat la..

[oghe huk dapat mesej dari sep2 mtaq]

E.d.Y said...

teringat masa sekolah dulu..satu lg team bukan bukak baju, tp kene pakai baju terbalik.haha

woot woot said...

eh best kot sentuh2 body orang lain time sume peluh..ekkekeke

Anis Akhir said...

rajinnya maen bola... dh lama dh tak men bola dgn adik...hehe

Nadhirah-chan said...

10 keta kebal ? pehh , dasyat . hurm .. dunia tak habis2 dgn rusuhan . dah tak boleh fikir jalan elok kot .

IMANSHAH said...

student aku ramai gak mesir tu..terus denyap..semoga depa selamat

~naddy~ said...

ekceli aku nk gelak bila baca entry ko, tp bila smpai bwh, sera merta aku jd sebak.."ari ni aku bkk byk blog, kbykkan psl pergolakan d mesir"
*doa smoga depa slamat

Amira Naddia said...

alamak..boipren kat mesir nun!!

sissyira said...

salam pagi selasa =)

geli tengok laki tak pakai baju....loya2...

sissyira said...

salam pagi selasa =)

geli tengok laki tak pakai baju....loya2...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Sama2 doakan buat keselamatan teman2 di Mesir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved