cik gayah spears memang vogue...

first time aku wat entry yang membabitkan seorang blogger..
memang aku terpana bile tengok name gayahspears terpampang kat ruangan komen..
aku dok pikir die ni adek britney spears ke..
tapi name cik gayah tu yang aku berkenan sangat..
cam hepi jer bile sebut name cik gayah..sempoi abes la ko cik gayah..
dah die datang terjah blog aku dulu untuk sesi meramas mesra..
dan aku memang rase betol2 diramas oleh beliau..
make aku nak balas balik perbuatan beliau..aku pon hape lagi..
dengan lajunye menuju ke blog beliau..
tapi aku tak pasti..die gune blog jenis hape ek jadi camtu..
ape yang pasti blog die senang nak komen yang membuatkan aku tanpa ragu2 suke suki jer aku tinggalkan setitik due aer liur kat entry2 die..
meh terjah blog die..
sebab tadi die ader wat entry sal aku dan 49 orang blogger yang die ramas dengan penuh kemesraan...
kenal2 le ngn die sebab die memang seorang peramas...lagi mudah mesra gitu..
sanggop tu die abeskan mase 4 jam semate mate nak terjah blog kawan yang laen..dengan keadaan internet die yang tenat lagi tu..memang cik gayah takkan goyah waloupon internet tu dah semakin tenat..
ni bunge tuk cik gayah...




bukan sekadar omongan kosong

10 comments:

Faaein Himura said...

nama yg best.. aku pun ska gak.. hahahaha.. lol..

Ieda Al-Habsyi said...

haa..nak suh dia ramas belog aku lah, heheh

y u y u Z u l a i k h a said...

heheheh. nak serbu belog gayah spear laa

hiro said...

kemah keming boh.

Ina said...

nama tradisional dan anggun gitu...fewiiiittt...eh..ko takde ad nuffnang ker...tangan aku nak klik jer nih...

Anonymous said...

oohho....cik gayah gne wordpress 2,bkn blogspot...mmg sng je nk komen...

Ummu~Ishak said...

penah jengah blog cik gayah 2 kali

eqbalzack said...

bro jiji..thank you vote abg eq kat contest aku dan kacamata...

nnt kalau2 ada masa leh lepak minum...

Gayahspears said...

walawey... ade n3 khas ytk aku ye jiji yu.. maceh2... wa terharu....
aku bls jejak kwn2 tyme tak bz je..kalo bz, nk ngadap blog pon tak sempat..huhu...
ko pon sempoi la beb~

JIJI YU said...

faein:
name tu klasik tol kan..vintage..ahah
kak ieda:
di emmg suke ramas blog orang..suruh je..hehe
yuyu:
pergi le serbu bawak sume orang kampong..ehhe..
hiro:
wano boh demo berehi ko..eheh
ina:
name tu yang spesel traditional campor international
anonymous:
yerp baru pasan..kan bagos lau sume blogger senang nak komen.
ummu:
memang ummu pantas
bro eq:
ahaha..wokeh setting jer kat mane2 kat kelantan ni la...ahaha..
gayah:
jgn le trharu2 kite geng..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved