resepi ayam bakar spesel.

hurm tengok tajok ni konferm makcik2 yang ader anak dare kat luar sane mengidam nak jadikan aku menantu deorang..
maklom le..tajok entry pon dah menunjukkan aku pandai gak masak bukan pandai melantak je...
so mane2 yang maseh singgle and available lagi tu..sile2 la ngorat aku sementare aku maseh available lagi ni.
okeh aku sesaje je wat gatal..sape2 yang rase nak bagi give away kat aku pelempang sorang satu silekan le..
senang jer aku rase resepi ni..
memang betol2 senang..orang yang tak pernah masok dapor pon tau nak wat resepi ni..
nak gitau korang..aku bukan cilok resepi ni dari dapur tanpa sempadan ke..atau mane2 chef termsyhor oke..
 
 
 
bahan2nye:
seekor ayam yang memang nampak menyelerakan anak tekak korang..
pas tu api secukupnye...
 
pas tu wat cam ni...



bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

Mat Pintu said...

salam kenal;

bodoh kesian ayam tu...kahkah

ika said...

kah kah kah .
tp stylo gile . seluruh keturunan ayam kutuk awok nanti . haha .

Gayahspears said...

kah3.. ko pon lawak jugak beb...
ade n3 utk ko :P huhu sila2 baca...

anamizu said...

adehhh cian ayam tu..ngeee~~

alexa yussida said...

kehkehkeh..tq,u made me laugh pepagi nih^^

kesian weh ayam tu..aduhaii..
jzkk komen td:)

NOOR FATIN said...

cian ayam tu weh. ko la ni yang buat..kakakak

arep_lockermonth said...

hi ! arepnakbebel follow sini!

kalau free singgah la blog arep k!
arep tingglkan link! kalau nak follow pon bole..hehe

http://myamigosspace.blogspot.com/

arep_lockermonth said...

hi ! arepnakbebel follow sini!

kalau free singgah la blog arep k!
arep tingglkan link! kalau nak follow pon bole..hehe

http://myamigosspace.blogspot.com/

-iEkA DaRLink- said...

lawak gila. hahha.
tapi kesian ayam tuu..

Faaein Himura said...

oit.. kejam oi.. kejam...

tak lera mak aku dpt menantu cam gini... kah kah kah.. kejam sehhh..

noreed said...

hahah starting entry yg sungguh poyo tetapi berjaya membuatkan sy tergelak. zalim sungguh bakar ayam hidup2 macam tu.

JIJI YU said...

mat pintu:
pehal aku takley nak lepak kat blog ko bro..tak jumpe jejak..
ika:
hehe bukan kite yang wat camtu..ayam tu yang cari pasal..ehhe
gayah:
eheh ko lagi lawak..
anamizu:
eheh ayam tu pon satu hal..nape die g lalu kat unggun api..
alexa:
gelak2 leh wat kite hepi..lau kite hepi..hati jadi riang..badan pon jadi sihat..
arep:
ehhe jgn bimbang aku singgah nye..wajip
ieka:
hehe aku tak brtanggungjawab
faein:
ahaha..woit2 buak aku yang wat..ayam tu le yang cari pasal...
noreed:
poyo ker ek..ahaha..

Ina said...

sian ayam tuh...cepat padamkan api ituuuuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved