mungkin...

niat aku memang malam ni aku taknak pandang langsong blog ni...
ajatnye nak melangot jer depan tv tu tengok AJL smpai habes..
tapi hentah le..pehal aku rase cam tak hepi..tak bes..tak segale galenye la..
mungkin sebab aku tak lepak kat blog korang lagi kot..
atau mungkin sebab aku tengok AJL tu cam lbeyh2 jer plak..
mase aku dok tulis entry ni..aku dengor adira dok tengah wat performance..tapi laen macam bunyik nyer..
mungkin le sistem bunyi kot yang kureng.
takpon tv aku probs kot..
tak pon mungkin citarasa aku ngan abang ben same kot..cam dah berape nak ngam ngan lagu2 zaman sekarang ni..
nape la m.daud kilau tak tercalon eh..andy lala ker...ramlah ram ke..
takpon mungkin aku tak ngam ngan lagu melayu...
takpon mungkin aku ngantok..
banyak tol kemungkinan...
tapi aku harap yang menang malam ni memang yang betol2 best le..dan aku pasti..
esok konferm2 banyak sangat2 entry sal AJL..
ahrap korang yang mane layan AJL tu..
hepi2 okeh...

p/s:
cik gayah anda merupakan insan yang ke seribu komen entry lam blog ni..cik gayah benar2 vogue...ahaha
 okeh nak lepak2 kat blog korang lak..sebab korang sume memang macho dan vogue...
satu lagi..ade orang komen nak klik nuff kat blog aku(trimas kak ina)..masalahnye..aku ni bute nuff...sape2 leh tlg watkan untuk aku tak.



bukan sekadar omongan kosong

11 comments:

teddyuna said...

hehe..;) adira.. nyanyi over sgt melalak

Ummu~Ishak said...

adira mmg hancussss

anamizu said...

cik ana pun rase ape yang jiji rase tu..tah mane kurangnye tah..tapi mmg takde feel yg mcm mase zaman ade kategori ETNIK,BALADA,ROCK dulu2 tu...dulu bes je rase tiap kali AJL..hurmm

~eZmALiZa~ said...

adira?hehehe.. :D

xmo wat entry pasal AJL..malas....mesti xde sape nak bace..bosan...
:)))))

Enh Ear said...

tadi ingt ziana zain yang menang.... hihi..
bertapa rindu kat lagu2 zaman dulu2 kan..
tak lengkang dek panas.. tak lapuk dek hujan.. betul kah?
huhuhu

Lyn Sery said...

aku nak cakap yg kau punya belog semart! :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Yuupppp Esok mmg ramai yang buat Entry AJL ni.... Yang pasti ade yang tak berpuas hati keputusan juri.... tunggu aje esok..

sissyira said...

salam

kecewa dengan result...

frust gilak...huhu

alexa yussida said...

saya pon tak tgk..hehe..nasib baik..fuhh:D

JIJI YU said...

teddyyuna:
aah yer ek..aku tak dengar leklok la pulak..aku dok ingatke sound sysytem umah aku yang rosak.ehhe
ummu:
hancos ramlah ram tak join mg hancos..
anamizu:
cik jiji lagi la rase cam cik anan rase tu..dulu ade kak ani..ade amuk nyanyi lagu zapin..ehhe
ezmaliza:
takyah wat le entry pasal tu.ahah..dah ramai da yang wat..wat entry sal laen pas tu gitau ek..nak g komen..ahah..
enh ear:
hape plak tak lengkang..hahha
lyn sery:
dah kop cakap camtu aku nak trima kaseh kat ko..ko pon cantik..aah
afzainizam:
ahaha..dah mmg boleh agak da..
sissyira:
ahaha..sabor2 ek..taon depan ader lagi
alexa:
haha kat rusia leh tengok ke..ke tengok online je..

Gayahspears said...

adess.. kenapa name gayah disebut2,..patot la terbatuk2..huhu..
nk letak nuff ka???
meh2 Gayah tlg nak???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved