ciri ciri isteri idaman..

pehal entry ni cakap pasal isteri dah ni pulak..
dah gatal nak kawen sangat dah ke aku ni..
sape la yang nakkan aku ni..dah le idong mancong..pipi gebu..dahi licin..cukup sifat..yer tak..
bagi yang tak kawen2 lagi kat luar sane..kawen le cepat2..pas tu kalo sudi ajak2 le aku ni..
bagi yang dah ader pilihan ati..tahniah aku uacapkan sebab dah ade pilihan hati korang..tapi tak semestinye jodoh korang ngan pilihan hati korang kan..ape pon aku tetap doakan kalian takkan offline di pertengahan jalan..
okeh..bagi yang maseh singgle and available...sekali lagi di ulangi..
singgle and available..harap ambil perhatian yer..
macam aku..bro edy...dan blogger2 laen..
yang maseh singgle and available..
3 kali aku ulang..maknenye memang dah nazak sangat la kot..hehe
make aku berharap geng2 kekite kitean ini akan dipertemukan dengan yang terbaek..
make untuk mendapat yang terbaek make kiter jugak perlulah melakukan anjakan paradigma untuk jadi yang terbaek jugak.. 
jadi laen orang laen citarasenye yer tak..yer la..kite manusia ni..
idong same berlubang due..tapi lam hati laen2 citerase...
dan aku pernah bertanye pade sorang rakan sekerja aku yer..apekah ciri2 ataupon bahase saintisfiknye...keretaria isteri idaman ko..
dan dengan selamber bingainye die menjawab...
first...
Seorang isteri yang cantik, pandai bersolek, memasak dan mengurus rumah adalah hal yang penting.
second..
Seorang isteri yang periang, bertenaga, dapat membuat kita tertawa dan menghibur dikala duka juga penting.
third..
Seorang isteri yang memahami, soleh, jujur, taat beribadah dan dapat dipercaya sangat penting.
fourth..
Seorang isteri yang dapat memahami dan memuaskan anda secara lahir batin dan di tempat tidur juga sangatlah penting.
dan ape yang paling penting ialah...
keempat empat isteri di atas saling tidak mengenali antare satu same laen..

bini die cantik2...



bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

f y z a H A M I D said...

EMPAT ISTERI SALING TAK MENGENALI???
haish..
bercita-cita ke???

Anisa Hang Tuah said...

bertenaga.
okei nak cuba bayangkan mcm mana bertenaga tu

Siti Fatimah Fuzz said...

hahah...engatkan kriteria untuk sorang isteri ja...rupa2 nya, setiap satu, isteri lain2...haish....

y u y u Z u l a i k h a said...

yess! yuyu cukup syarat! bhahahah

zee ong said...

HAHAHA..
keempat empat? what the heck..
satu pun belum cukup mampu dan terjaga..haha.

noreed said...

hahaha, aduhai penutup entry ni sabar jer lah...

BlueberrY CheesE said...

hahaha! suami idaman plak?

yad'z said...

hahha.. yang part bawah skali tuh paling penting... ngeh3x.. haishhh... pantang tull...

FarhaNezam said...

aku sokong ciri2 diatas!!! HAHA!!

ubi said...

haha..tok dea ji aku nak baco entry mum...haha..tok dea alik aku..bnyok lajok post..haha

♥aneesa aqilah♥ said...

haha..sengal jep.igt kan list tips untuk jadi istri y ok,..rupe nye list isteri.isk3..

mia said...

cisss..ekhekhe..gile kreatip kawan tu ek..ehhe..jawapan mmg tak bole belah..

Rara Farah said...

gatal..keh3..nie anjakan paradigma taun baru kew??xpe2..nnti aku iklankn ek...

zuana said...

azam tahun ke ni? ahahah

LiLohOnEy said...

mengommm~

haha

black paper said...

haha,,egypt punye ice rink besa x?,,kalo telangga org mmg sakit bhai,,thanks for visiting my blog,,

E.d.Y said...

ish..apsal libatkan aku ni...huhuuh

scha_imal87 said...

aiyaakkk!!! kO macam bercita2 tinggi je 2...agk2 aku layak x?? wkakakaa

JIJI YU said...

fyza:
bercita cita tu tak der la..memasang impian je..eheh
nis:
eheh bertenaga cam sinchan..
siti fatimah:
eheh terkena ker..
yuyu:
muaua..kalo dah cukup syarat.ok dah tu..leh la kasi alamat nak anto rombongan cik kiah..
zee ong:
eheh..yer ke satu pon tak mmpu nak jage..
blueberry:
suami idaman lak ek..hurm nnti nak try reka jap..
yad'z:
haha..kalo yang tu bagi ko penting..aku pon rase cam tu jugak..
farhanezam:
ahaha..sokong ciri2 je ke..
ubi:
takpo mil..aku popn tokdea nok baco hok mu mugo takdok entry..
anesaa:
heheh...terkena sedaaa..
mia:
kawan tu memang kepale otak die banyak menyumbang tok blog ni..
raja farah:
mueheh sebab gatal aku pon garu..ni ialah azam tahon ini..haha
zuana:
yerp2
lilihoney:
ahaha..nape plak
black paper:
beso jugak..smpai berpeloh peloh aku di buawatnye..ehhe..
edy:
soli bhai baitkan ko dalam ni..ahah..
scha:
ko memang dah layak dah..

Faaein Himura said...

pergh...nak 4 org isteri.. dasat tul.. hahaha..

NOOR FATIN said...

pandai masak? =,-

Farah said...

Erk , apakah ? Sampai 4 sekali -,-

Hagio Sae said...

aiyooo... dek...cane mao dapat gepren kalo kereteria dia mcm tu utk 4 orang skali...hahaha~ neway, gud luck, moge dipertemukan ngn gadiz yg mcm tu , tapi 4 dlm 1 le...huhuhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved