kalo ko berani meh la lawan...

aku bengang betol le pepagi ni..
yang aku ni punye la tido lewat semalam dok siapkan keje aku..
semalam pon ko dah kaco aku nak membute..ko datang kat tepi aku..dok menyanyi hentah lagu hape..
dok merapu hentah hape2...kalo suara ko tu macam ana rafaili leh jugak aku layan..
aku tau la ko pon memang gelemer mengalahkan ana rafaili tu..tiap2 hari konferm ader jer ko masok lam tv
tapi care ko berbunyik tu memang aku nak gitau ko dan 7 keturunan ko lepas ni..kalo ko panjang umur la..yang memang suare ko membingitkan..
cube ko bawak2 training sikit suare ko tu..bior pitching ko tu  tak melalut tak tentu hala..ni tidak..
nyanyi dah macam ko tu takdak gigi..dah tu pulak suare ko tu dah macam kena penyakit resdung jer..
cube la dalam sehari tu ko tak ganggu aku leh tak..
aku rase memang ko ni jenis yang tak rety bahase la kan..
ataupon dalam bahase durjane nye ko ni bodoh.bebal...hape lagi ek..
aku halau ko..aleh2 ko datang.balik..ape tebal beno dah ke kulit muke ko sampai ko tak rase malu langsong..
dah le ko tu menumpang idop jer pon kat sini..

dah kalo nak jugak kaco aku..okeh aku terime jer ..tapi aku nak cabar makhlok terkuat dari kaum ko..
aku nak esok ko bawak sekor wakil dari kaum ko..
tengok dah kasar dah tu aku cakap..aku panggil ko sekor je..
padahal engko ekor pon takdak...
jangan bagi aku cakap kasar2 bhai.kang tak sanggop ko nak mendengarnye..
ko bawak yang paling ko rase body die tu ader ketol2..perut die ader petak2..dade bidang.. 
aku nak lawan ngan die..tapi kalo aku menang.. aku nak ko blah dari idop aku..
engko tu dah le bawak penyakit..silap2 haribulan..
aku ni dok membute kat katil hospital mane hentah..
naseb baek setakat hari ni  haribulan tu tak pernah pulak nak wat silap
pasan kiut ke weyy..
ape2 pon esok aku tunggu ko dengan wakil yang ko nak bawak tu..
tu pon kalo ko rase ko tu dah cukup jantan le..
p/s:
aku rase cam nak wat GA jer ni..agak2 korang sambut tak..


bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

ch!natsu said...

tak.. muahaha~

Faaein Himura said...

hahaha.. marahkan nyamuk bukan main lagi yer.. nyamuk tu tak bersalah!.. hahaha.. =P

-iEkA DaRLink- said...

ape tebal beno dah ke kulit muke ko sampai ko tak rase malu langsong.. hahha. lawak wei ayat nih..

amirah said...

haha.aku harap dia baca blog ko ;p

Hanis MY said...

ingtkey nak bergonchos dgn sapolah sakni haha...

d_LA said...

adehhh..marah kat encek nyamuk rupenye..bunuh jer beliau tuh..

f y z a H A M I D said...

ni spesies manusia yang berdarah O ke
Kalau ikutkan orang darah O, nyamuk senang fell in love
huhu :)

yad'z said...

ammboii.. ingat bidadari kayangan mane yang kacau ... haha..

jom open group baru kat fesbook..
group anti mosqito... hahaha.. cam cilakak idea aku.. ngehngeh2x..

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

first2 baca tau dah tengah bengang dengan nyamok. hahaa.

yad'z idea yg bernas. apa kata kau yg jadi peneraju page tu ? sure ramai gila like.

NOOR FATIN said...

cian nyamuk tu.. betina kot. haha

Ina said...

sian nyamuk tu ko marah..apala salahnyer ko bagi sikit jer....sharing is caring bhai..

JIJI YU said...

ch!natsu:
ko taknak hadiah ke ek..ahha..
faein himura:
aku tak kesah die bersalah ker tak..aku ni yang jadi mangse..eheh
ieka:
nape kulit muke nyamuk nipis ke..ehhe
amirah:
aku lagi la mengharap
hanis:
hehe..kalu dio berani ambo lawe..hehe..
d_La:
tak dapek den nak bunuh beliau sebab rase sayang..
fyza hamid:
uih pandai nye ko..mmg aku berdarah o pon..
yad'z:
kalo bidadari konferm2 aku yang kaco..ehhe
lyeah:
mmg ko berpengalaman ek..
noor fatin:
ahah..ptotu aku rase laen macam pon..betina ghupenye
ina:
kalo aku bagi sikit die bagi aku penyakit..

Farah said...

Punya la perah kepala otak nak tahu sape . Sekali nyamuk rupanya .

Eh , Nak buat GA ? Saya sambut ! Haha =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved