contest2..

oiitt....mulah2...takder yang mahalnye..mulah2.sumer balang2 ini manyak mulah...wa talak kasi jual mahal2..takot lu olang keling poket sebelum ujung bulan ma....
adek2 abang2 kakak2 meh join contest kritik blog aku dengan aku2 sekali pon lagi okeh..bukannye aku kesah pon kalo dah korang kritik..tak kire la korang rase blog korang tu lagi cikai dari blog aku ke..memang aku betol2 tak kesah....selagi korang boley kritik..korang kritik jer la sampai korang rase dah takley nak kritik..yer la kan.idop kat dunia mane ader yang sempurna..
so aku bagi korang peluang tuk perbetolkan mane yang korang rase aku dah wat silap..
bak kate fahsha sandal lepas gambor die tak pakai baju tu tersebar..
kite sume manusia..ececey...ape kes pulak aku nak same ngan fahsha..

dah tu pulak aku dok bace komen2 korang cakap cepat bebeno tarikh tutup contest tu..aku dok pikir lame2 kat sekolah baru aku tadi ..ader benarnye jugak kan..oleh itu aku dengan penoh rase riak..bongkak..ujub..takabbur..astaghfirullah ni sumer penyakit dalam ati ni..mintak jaohkan..
ke tarikh yang berikot..
20 januari 2011...20012011...

setakat ni baru jer 6 orang yang berani kritik blog aku..dan setakat ni memang aku tergelak sampai keluar anak tekak  jugak dok bace entry deorang.
yang mane rase baghu nak join..hape lagi korang tunggu tunggu..sembor jer blog ni cukup cukup..
kalo rase tak puas ati lagi..sembur jer sekali dengan tuan blog ni sekali..
yang pasal hadiah tu pulak..
untuk kontest kali petame aku buwat ni..adiah kecik2 la dulu..kalo aku nampak cam ade sambutan hangat hangat hot2 gitu..laen kali..aku bagi bokser free plak sebijik sorang..

p/s:
akak kantin tempat baru agak cun jugak..ahaha..
yang mane ader tagged aku tuk award ke hape ke..aku akan ambik jugak..jangan bimbang..aku simpan link2 tu..



bukan sekadar omongan kosong

3 comments:

eqbalzack said...

menarik ni...kalau kritik 10 page pun ada yg sanggup ni...hehe

aqish basir said...

setuju dgn eqbal...
awat titlr..ta boleh blah? hehe

mia said...

kehkehke..all da best ya cikgu..

nk buat sticky post ea..

1st, kene publish entry tu dulu, pastu edit balik..pegi post option, edit balik tarikh enrty tu..nak kasi lekat sampai bila, 20hb?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved