wa tak layan...

petang tadi lepas jer workout..wahh workout tu..da macam abang ketol2 dah aku ni pon..okeh aku tipu..
lepas je aku habes joging2 kat taman sekebun bunge..aku rase nafsu aku membuak buak nak lepak2 di tepi tepian airport pengkalan chepa..sebab lepas jer habes joging tu aku rase ader angin sepoi2 bahase siam datang membisikkan seswatu kat cuping telinge kiri
"bhai..petang2 kalo lu ader mase try la lepak kat airport..situ banyak orang dok cari kutu..kalo lu ader rezeki dengan kutu2 lu deorang cari.."
okeh ini adalah saranan member aku bertahon tahon yang lepas..
tetibe jer pesanan beliau datang menggamit memori aku..
aku pon ape lagi..body dok tengah berpeluh peluh ni..baju pon melekat lekit semacam jer ngn body aku yang serba sempurne ni..so aku rase aku seksi..tapi orang laen seksa tengok aku seksi..ader aku kesah..memang aku kesah.
 
 
aku pon naek jer kude tunggangan aku..dengan lajunye tak sempat menyempat ...start jer kuder tunggangan dah termasok gear satu..ape lagi kude pon mencanak le..naseb baek tak tunggang langgang aku dibuatnye..kalo tak ilang abes kemachoan yang memang dah ilang pon..
naek jer kude tu..aku mule tebayang bayangkan suasane kat airport..macam le tak pernah naek kapal terbang kan..
ekcelli bukan aku nak lepak kat dalam airport tu pon..tapi bile dah sampai kat airport hentah pehal aku rase cam nak masok dalam tu jap..sebab dalam tu kan ade aircond..jadi leh la jugak kering2kan mane2 organ yang patot kering..
dah kering sume organ2 tersebut..aku terus jer kuar dari situ..then menuju ke luar pagar..sebab tujuan asal aku nak tengok geng2 pencari kutu..
sekali tengok hambek ko..terkejut gaban aku dibuatnye..
tetibe jer mulut aku laju jer mengucap panjang..
mane taknye..
aku tengok ader satu pasangan ni..punye la syok dok cari kutu sampai ke dalam baju....
u baru aku citer geng cari kutu dalam baju..yang cari pakai lidah..pakai gigi..takyah citer la..
memang geng kutu berahak betol le deorang ni..
gile weyy...masyarakat sekang ni..
tapi aku tak terhenti setakat tu je..aku terus bukak nset nokia three2 ten aku..laju jer aku taip mesej kat member aku yang bagi saranan aku lepak kat tepi airport tu..sambil2 taip mesej tu mate tak tengok pon nset tu..memang dah pro kan..padahal mate dok terbeliak tengok geng cari kutu..
sambil dok tunggu member aku reply balik mesej aku..aku teruskan perjalanan aku..sambil tu ader pesawat dari amen hentah nak mendarat memang bingit gaban la bunyik nye..tetibe ader sorang mamat tu..die tengok aku semacam jer..mungkin sebab baju aku basah dan melekat lekit kot..terus blushim muke aku wehh...
pas tu mamat tu tunjuk2 pompuan yang dok kat depan die tu kat aku..
slumber badak die gitau aku..
"nak try tak bhai"
aku pon slumber badak jugak jawab..
"wa tak layan barang second hand bruh"
ingat aku ni dah kempunan sangat ke ape..




bukan sekadar omongan kosong

9 comments:

Siti Fatimah Fuzz said...

perghhhhhhhhhhh....aku yang baca ni pn malu2 nak baca...tapi apa kan daya...nak tau gak apa benda ko bercerita neyh....baca punya baca, sampai la jalan mati...so, tamat suda....ish2....mcm tuu skali manusia zaman sekarang....bak kata orang manusia akhir zaman....

kembatolo™ said...

macho oh qoha.. hahaha

jie, sungguh ko epot gitu?
dop ajimsepok ag nga aku.. hish~

zee ong said...

HAHAHA..memang dasar kutu airpot betul lahh..
memang tak ingat nak mati lah tu kutu2 tu.

ubi said...

haha...aku balik ni g plok ji...haha..aku nak sembor kutu2 nih..haha

E.d.Y said...

cari kutu sampai dalam baju?huhu

ika said...

haishhh . macam macam !

noreed said...

biar btull kat airport ade benda macam ni...baru tau hr ni.

kayuburuk said...

pah mno sgalo pencegoh2..haha..nk wak gano..xde tgn jgk wey alik pncegoh..rmai lajop..hahaha

Gayahspears said...

kah2.. tu kutu ke babun???
still macho yg aku paling tak thn nk baca n3 ni..kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved