janda kehausan

kiah merupekan seorang janda muda  yang kaya gaban..husband die baru jer mati sebab kemalangan.
yang si kiah ni plak..umur mude terang tang2 lagi..kalo tengok dari luaran pulak..memang mantop la si kiah ni..
kire janda mantap le..potongan body pun ok macam anak dara, kira bergetah giler ah.
 
sejak kemataian husband die..kiah ni salu je kena usha..kena kaco oleh kutu2 berahak kat kampong die..tak kurang jugak pak2 aji papan yang nakkan kiah jadi bini deorang.. tapi kiah boleyh pulak wat derk je..waloupon sebenarnye...kiah memang dah kesepian dan tersangat kehausan..

lebi lebih lagi kalo masoknye waktu malam..memang konferm2 kiah rase kesepian sangat...sampai la pada satu malam..
kiah terbangon tido pade pkol 2 pagi..bodynye terase hangat...tekaknye terase haus...berpeloh peloh kiah dibuatnye..serba tak kena..
tak tentu arah jadinye si kiah jande mude.

si kiah bangun perlahan..berjalan ke dapor..langakahnye begitu cepat mengalahkan orang yang nak terkucil..seiring dengan rase kehausan yang teramat tadi..sampai dapor kiah terus jer bukak peti..then ambik air sejuk sebotol...
dan kiah terus minum tanpa membicarekan keadaan sekeliling..

abes jer minum kiah balik ke bilik..then sambong tidor..
begitulah kesah seorang janda yang kehausan..
tempat kerja lama..rindu wey

p/s:
ape korang pikir bile tengok tajok entry eh...
menggatal jugak nak apdet sebelom pergi keje..



bukan sekadar omongan kosong

10 comments:

amirah said...

hakhak. baru aku faham makna janda kehausan. wakaka

d_LA said...

hahaha...mmg kehausan la janda itu..hehe..nice en3 bro

Ummu~Ishak said...

lebih kurang cam kat kkb

Gayahspears said...

cam ampes.. hahaha
nk jd janda kehausan jugak lak~lalalarikkk

f y z a H A M I D said...

huish..
lapaq ayaq betui la...
haha..
btw,dulu keja mana?skrang keja mana?

f y z a H A M I D said...

huish..
lapaq ayaq betui la...
haha..
btw,dulu keja mana?skrang keja mana?

-iEkA DaRLink- said...

ohh cerita janda yang kehausan nak minum rupanyaa~

yad'z said...

mane ade pikir pape,.. hahaha...

NOOR FATIN said...

dia fikir nak minum air la.. ehhhee

JIJI YU said...

amirah:
alhamdulilah kalo ko dah paham...hehe..
d_la:
eheh..yer la kan..cite aku benar ni..
ummu:
kkb tu ape...
gayah:
miss u..kalo ko jadi jande..aku jadi dude..ahaha
fyza:
eheh dulu keje kat sbuah skolah gak..tapi ngajo student diploma..ni ajo budak skol menengah lak..
ieka:
ahah bes tu haus nak ape nye heheh,,
yad'z:
ahaha yer ke ko ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved