semangat baru

kritik jer blog mamat ni
pagi ni punye la awal aku bangon sebab semangat nak pergi keje tempat baru ni oit..
tempat baru..student baru..cikgu baru..makcik kantin baru..tukang cleaner pon baru...
jadi semangat pon mesti baru..
bangun pepagi lagi dengan penuh harapan membara.nak mendidik anak bangsa..
walaupon rase sedih sebab kena berpisah dengan student2 aku yang lame..
tapi takpe..

ni ha pasal contest yang aku buwat tu..takder lagi yang nak join..ker tak cukup lumayan lagi ek hadiah yang aku nak bagi tu..
ni bagi yang gune line tu..ape kate kalo korang menang le..korang sedekahkan topup tu kat sape2 yang tak terdaye menopupkan dirinye..
yang mane dok kat over da sea..aku nak wat camno ek..kalo korang gune jugak line malaysia ok jugak..tapi kalo korang nak jugak kritik memang aku akan bwuat seswatu la tuk korang..
aku ni punyer la berdebor sakan..sebab ni la first time aku wat contest..
bukan ape..sesaje..nak abeskan duit belanje  bulan lepas yang tak abes2 lagi ni..
adiah pon cikai gile...sebab aku dah tak tau nak beli adiah ape...
korang buwat jer la ape yang patot..
kritik je tang mane2..
aku ni memang suke kena kritik..
rase macam makan nasi je..

p/s:
yang mane nak join contest tu..tekan sini sampai pecah tetikus korang..
contest woit...



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

mie said...

semua baru belaka..
hehehee

Ummu~Ishak said...

tempat keje baru?

sobahul 'asal :)

FarhaNezam said...

aik cikgu ka? rupanyaa..

y u y u Z u l a i k h a said...

wahhh.. semangat baru apa ya??? heheh.. keje ape ni??
kontes??? yuyu baru follow. tak tahu :(

LiLohOnEy said...

slamat dgn tempat keje baru, bro!

:)

Faaein Himura said...

wah.. de contest.. kalau ajin nak joinlah.. hahaha.. kalau ajinlah.. =P

ch!natsu said...

aku malu nak join contest2 nie.. haha =P
apapun all da best utk contest kamu k.. =)

kiera'sakura said...

smoga ngam dgn tmpt keje bru bro..
(=.=)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cikguu, bru tuu d mna??

haha, selamat beraktivitas dgn lancar ok:) have fun with the new surrounding!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

nak tengok contest tu jap =P

NOOR FATIN said...

malam ni aku fikir, sok aku buat entry, hehhehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eeemmm lama lagi tempoh contest tu tengah buat rujukan nak buat entry tu kat blog ko.... yup Insya Allah mungkin aku buat gak kalau ade idea nak bagi kat ko ye,,,,

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

semangat baru .... yupppp setiap hari kena ade semangat baru... jadi setiap hari lah bersemangat

zura said...

xtau nk kritik ape laaa..haha follow saya taw, da follow blog kamu. tQ... ^_^

Miss Yaty said...

jiji, wat lah sticky post contest jiji tu ye :)

Farah said...

All the best kat tempat baru ! :)

Gayahspears said...

rase cam nk curik je gmbo ko ni beb~wakakakaantoi!!!

JIJI YU said...

mie:
ye la sume baru dah masok taon baru kan..hehhee
ummu:
sobahul ful
farhanezam:
ahah ko baru tau ker..
yuyu:
takper yuyu ni baru ujikaji jer ni..
lilihoney:
eheh makaseh honey..ahhaa
faaein:
baek ko ajin le..ehhe..
chinatsu:
nape lak ko nak malu2 ngan aku..
kiera:
makseh sis..aku trharu weh..
fifiey:
semoga aku menjadi aktivis..bukan komunis..
miss lolly:
hehe..okeh..
norr fatin:
pk leklok..
afzainizam:
join je bro..
zura:
nanti aku follow le ek..
mizz yaty:
da wat dah..
farah:
makaseh adekku..ahaha
gayah:
dengan ko memang aku tak berkire pon..hambek je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved