dah kering dah ni..

hadoiii..pehal le hari ni aku rase cam blur semacam je..
tak tau nak hapdet ape lagi dah..padahal kalo aku dok lepak ngan member2 memang dalam kepale hotak aku macam2 je kuar..tapi bile dah dok sorang2 ni..rase cam dah kering sangat dah kepale hotak aku ni..
kering2 pon aku hapdet jugak kan..tapi tu la..takder citer sendiri tak best gak..
dok cite ape yang member aku dok cite kat aku..
cam kureng besh je rasenye..
rase tak ngam sangat..tapi tu la hakikat nye..hidup kite ni memang penuh dengan cerite..cume kite kena pandai mengolah citer tersebut..kekadang kite wat jadi cerite lucu..sedih..dan macam2 lagi la kan..
ke korang tak setuju ek ngan pendapat aku ni..
lepas ni aku nak gi town..lepak2 ngn member2 aku..yer la masing2 dah ade kerjaye kan..so memang susah le nak kuar lepak cam selalu..dulu takper la sume ader ladang anggor senirik..dok meng anggor je kejenye..
lepas lepak aku rase bertimbun timbun kot citer kuar dari kepale hotak aku...
nanti aku citer kat dalam blog ni..
 
 
ni aku wat kate2 berbunge  untuk member2 blogger yang mane dok tengah layan rase sedih tu..ehehe..
semoga ALLAH memberikan pelangi untuk setiap hujan..
senyuman untuk setiap tangisan..
rahmat untuk setiap dugaan..
maqbul untuk setiap doa mu wahai teman..




bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

Ina said...

rilex la bro..gi bli askrem cop dinding pi...sian dier..

yad'z said...

Allah datangkan kita petir dan guruh.. kita tertanya2 mana perginya matahari.. tapi tanpa kita tahu, Allah sebenarnya datangkan kita pelangi... sweet quote...^^

NOOR FATIN said...

aku jadi blur kalau xde idea nak update entry ape. haha

Enh Ear said...

alo....nape ni?
tak pe..
meh join ni.. aku tag dak neslo ni...
http://sitifatimahhh91.blogspot.com/2011/01/rebut-rm100-dalam-contest-pic-hitam.html

~boy @ Mr. K~ said...

haha... blur ea...
lek bro...mmg mcm tuh,
ada pasang surut..
nt datang la idea tu...
meh baca dulu last entry aku pasal ilmu hitam.

http://writetoboy.blogspot.com/2011/01/ilmu-hitam-part-1.html

mia said...

nice one cikgu..sy pon mcm kekeringan idea da

JIJI YU said...

ina:
eheh aku kureng dah makan eskerim skang ni.jage body beb..ahha..
yad'z:
mueheh..sweet sgt2 i like nyah..
noor fatin:
ahaha same le kite..tapi aku tetap hapdet..
enh ear:
ohohooh..aku dah mintak maaf kat entry baru..
boy:
yer la kan..ni pon sbb aku tak cukup tido je ni..
mia:
muahah..isy cikgu pggil kite ckgu..

Miss Yaty said...

yaty tak kering idea lagi tapi tak cukup masa je nak taip..hihi...

thank sebab bagi kate2 bunga yang agak puitis tu..hihi...

macam doa je..yaty amiinkan ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved