yer ke lelaki selalu mintak maaf..

lukisan by aku.picit atas gambor untuk lebih jelas

yer ke lelaki jer yang selalu mintak maaf..

p/s:
buwat yang memane yang tag aku suh aku join mane2 kontest..aku mintak maaf sangat2..bukan aku taknak join tapi mase tak berape nak bagi izin..tambahan pulak aku memang berat2 ati teramat kalo kontest tu suh aku tempek banner kat sidebar..hentah pehal le aku ni kan..



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

alaa.. gambar tak nampak habis laa T_T

Bukan Pemaki said...

Certain laki je kot. Pd aku laki yg betul2 laki je sggup wat cenggitu. kau laki yg mana satu? haha

Siti Fatimah Fuzz said...

kadang2 je kot.....

Enh Ear said...

that ok.. hahah...
cantik lukisan tu..
tapi betul ke macam tu?

Fiqah Alias said...

huhu..fiqah pon x sure laa..tp pd pndapat fiqah kn..pompuan laki lbh kurg jer..klo jenis yg ego tinggi ckit tu..mmg agk ssh jgk la nk mntk maaf..huhu..

Cik Akma said...

muahahhaha okay nmpk mcm betul ahha

Farah said...

Mana ada . Macam tak betul je ;)

unieMARKS :) said...

hee , nice drawing

um , tp btulkah laki jee yg mintak maaf ?

echah mashuri said...

ahaahha...ak rase betull je,;p

iwan_dextrous said...

sokong 100%..hahaha

aqish basir said...

aah lelaki kan kuat beralah

Miss Yaty said...

wah kreatip jugak jiji ni rupanya..hihi...pape pun tengok keadaanlah kadang2 lelaki memang mudah beralah jugak..teeet!

keje kat ganu ni jugak..jiji ni asal mane? aceceh...segmen berkenalan pulak..hahaha

E.d.Y said...

yup...lelaki adalah makhluk yg paling suka mintak maaf tp paling suka ulang balik apa yang dia salah tu

yad'z said...

ex aku suke mintak maap.. janji tak buat lagi... katenyeee... tapi aku tak laayann....

sekali mintak maaf, esok dah buat balik dah... huh!

alexa yussida said...

depends..kalo lelaki yg slh..lamaaaa masa die amik tuk mnta maaf...pompuan lajuuu je mnta maap:p

JIJI YU said...

yuyu:
maaf ek..tak reti nak adjust dah..hehe
bukan pemaki:
macam le ko tak kenal aku..ahaha..
siti fatimah:
kadang2 je ek..eheh..
enh ear:
muahah seharian aku dok wat tu..
fiqah:
ahaha tol dah tu fiqah..
cik akma:
ader pengalaman ke..eheh..
farah:
taknak ngaku jugak ek..
uniemarks:
tak betol ke..aku rase kebanyakan camtu..
echah:
ahah aku pon camtu gak le..
iwan:
dah ko laki msti2 ko sokong aku.ahaha..
aqish:
makaseyh2..wakil kaum lelaki ni..
miss yaty:
biase la..due2 otak jalan sebab tu kretip..ehehe..aku asal pahang..tapi dah bermastautin kat kelantan..
edy:
ahah yang ulang balik tu aku sokong bruh..
yad'z:
mueheh ex ek..

liyana said...

slalunye cmtula..
lelaki akan mntk maaf....
berpuluh2 kali msj..
berpuluh2 kali call
selagi x dibalas...
then pmpuan akn wt dont know jer..
smpaila dh cool down blik...
Atau x cool down sampai biler2..haha
tp theres no pint..

Bukan Pemaki said...

haha mana nak tahu. kot toye je tak gheti nak mintak maaf ke ape ke. haa

cik Ladies said...

jiji guna dua otak eyh ? msti tulis tgan kiri kan ?? huuhu ..

mmg btol pun laki yg skmo mntak maaf..
macho la tu kan ??
:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved