memang cukup tak cukup tido..

pepagi da gerak kuar dari umah aku menuju ke umah kawan aku..
ader perancangan projek mega yang aku perlu selesaikan ngan member2 aku..
bajet cam dato' da plak...
tapi bile jer drive kete nak sampai kat umah..hentah pehal aku rase cam ngantok sangat dan 
amat bersangatan...sampaikan aku rase aku terlelap  sambil celik jer mase dok drive kete tu..
aku stop kat stesen minyak.teguk aer nescafe setin due..
pas tu baghu leh drive sampai ke umah..
aku rase memang betol2 le aku tak cukup tido..
yer la kalo ikot kan formula doktor doktor yang memang berkemahiran dan jugak formula pakar2 sedunia..
 
Bayi tidur =14 jam sehari
Orang dewasa tidur=6 jam sehari

jadi kalo 
BAYI DEWASA..
*BAYI DEWASA tidur=(14+6)=20 jam sehari....
p/s:: memang betol le aku rase formula ni...
anyway dont u dare2 try dis et home..



bukan sekadar omongan kosong

5 comments:

Botak said...

salah formula tu.,
sebetul nyer., bayi dewasa tidur 25/8 sehari.,
hahahahaha... :))

ENTRI TERKINI:
PUTAR BELIT : GLADIATOR (2000)
2011, DUNIA SAMBUT TAHUN BARU!

TiKa LEh said...

hahah..btol aku rasa frmula tu..kalo smua ikot, cmpany nescfe tutplah..hahah

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

Cik Akma said...

kenape aku mcm asik tdo? haha

Afraa Maisa said...

ahah.. bayi dewasa? nice! ;DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved